Close sidebar
Close sidebar

VIDEO-UPDATE: Dan Diaconescu a fost plasat sub control judiciar. Decizia este definitivă

Joi, 13 aprilie 2023, este o zi importantă pentru Dan Diaconescu. Fostul patron de la OTV, care este acuzat de act sexual cu un minor şi folosirea prostituţiei infantile, va afla în cursul zilei de astăzi, la Tribunalul Constanţa, verdictul judecătorilor în urma contestaţiei pe care a făcut-o la măsura arestului la domiciliu. Decizia va fi una definitivă.

Alexandra Costea,


DISTRIBUIE
acest articol

UPDATE. 12.30: Tribunalul Constanţa a hotărât să respingă contestaţia formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa şi să admită contestaţia formulată de Dan Diaconescu.  

Astfel, instanţa a decis ca Dan Diaconescu să fie cercetat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, începând cu data de 13 aprilie până în data de 11 iunie, inclusiv. 

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Conform unor surse din poliție, fostul prezentator ar fi suspectat de acte sexuale continuate cu un minor și folosire a prostituției în formă continuată.

Aceleași surse au spus că, în 2020 și 2021, acesta ar fi întreținut, contra cost, relații sexuale cu o minoră în București și Constanța.

Ulterior, Diaconescu ar fi făcut același lucru și cu sora geamănă a minorei și ar fi încercat să cumpere virginitatea altei minore. Sursele au mai afirmat că Dan Diaconescu ar fi fost filmat și șantajat pentru anumite sume de bani. În caz contrar, imaginile ar fi urmat să fie publicate.

Citește și: O mamă și-a ucis cei trei copii, de 9-14 ani, în timp ce se afla într-un apel video. După aceea, și-a luat singură viața

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI