UPDATE: Diaconescu va fi cercetat în arest la domiciliu, decizia Judecătoriei Constanţa, luată vineri seară, nefiind definitivă. 

IPJ Constanța a transmis că: „Urmare a cercetărilor efectuate într-un dosar penal, cu privire la un bărbat, de 55 de ani, bănuit de comiterea a două infracțiuni de act sexual cu un minor și 5 infracțiuni de folosire a prostituției infantile, la data de 7 aprilie a.c.,

Judecătoria Constanța a dispus, fața de acesta, măsura preventivă a arestului la domiciliu, pentru 30 de zile”.

Dan Diaconescu a declarat, la ieşirea din sediul Judecătoriei Constanţa, că îşi doreşte ca toată ţara să vadă că este nevinovat. 

“Sper ca în cel mai scurt timp toată ţara şi toţi telespectatorii dumneavoastră să vadă că sunt absolut nevinovat”, a afirmat Diaconescu.

El a precizat că arestul la domiliciu va fi efectuat în Bucureşti. 

UPDATE:  Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a transmis, astăzi printr-un comunicat de presă, că procurorii au propus Judecătoriei Constanţa arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Dan Diaconescu pentru săvârşirea infracţiunilor de act sexual cu un minor, în formă continuată şi folosirea prostituţiei infantile, în formă continuată. 

În comunicat se arată că: „În urma probatoriului administrat în noua cauză a reieşit că în perioada  septembrie- noiembrie 2020 şi în luna septembrie 2021 inculpatul D.D.,

un bărbat în prezent în vârstă de 55 de ani, a întreţinut raporturi sexuale şi acte sexuale orale, în mod consimţit şi repetat, contra unor sume de 300- 400 de lei, cu două persoane vătămate minore, surori gemene, în vârstă de 15 ani, ce au împlinit vârsta de 16 ani în luna iulie 2021. Faptele au fost comise pe raza localităţilor Olimp, Constanţa şi Bucureşti, iar probele au relevat că inculpatul cunoştea vârsta persoanelor vătămate”.

Astfel, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța a transmis următoarele informații:  „Cu ocazia percheziţiei efectuate la locuinţa din municipiul Bucureşti au fost ridicate mijloace de stocare a unor date informatice, respectiv telefoane mobile, laptopuri, hard diskuri externe şi stickuri de memorie.

În seara de 06.04.2023 bărbatul în cauză a fost ascultat, în calitate de suspect, pentru comiterea, în stare de recidivă postexecutorie, a două infracţiuni de act sexual cu un minor, în formă continuată, şi a cinci infracţiuni de folosirea prostituţiei infantile, în formă continuată. Cu această ocazie el nu a recunoscut comiterea faptelor imputate. După ascultare, la data de 07.04.2023, ora 00:10, organul de cercetare penală din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa – Biroul de Investigaţii Criminale a dispus faţă de suspect luarea măsurii preventive a reţinerii, pe o durată de 24 de ore. El a fost încarcerat în Centrul de reţinere şi arest preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa”.

Procurorii au mai adăugat că, Diaconescu a făcut plângere împotriva reținerii, însă, a fost respinsă de procurorul de caz ca fiind neîntemeiată.

 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Știre inițială:

Ieri s-au efectuat două percheziții la domiciliile lui Diaconescu din București și Constanța, de unde, polițiștii au confiscat medii de stocare și dispozitive electronice. Inculpatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar astăzi urmează să fie dus în instanță cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Dan Diaconescu a fost reținut joi pentru 24 de ore. Este suspectat de act sexual cu un minor și prostituție infantilă

Autoritățile au făcut joi percheziții la casa lui Dan Diaconescu de la București și ar urma să fie condus la audieri la Poliția Județeană Constanța.

Dan Diaconescu a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a fost ridicat de poliție în urma perchezițiilor de joi dimineață.

Citește și: Dan Diaconescu, acuzat de sex cu minore

 

Dan Diaconescu a fost percheziționat ieri la domiciliul din București într-un dosar în care sunt sesizate fapte de natură penală.

Conform unor surse din poliție, fostul prezentator ar fi suspectat de acte sexuale continuate cu un minor și folosire a prostituției în formă continuată.

Citește și: Dan Diaconescu a fost reținut

Aceleași surse au spus că, în 2020 și 2021, acesta ar fi întreținut, contra cost, relații sexuale cu o minoră în București și Constanța. Ulterior, Diaconescu ar fi făcut același lucru și cu sora geamănă a minorei și ar fi încercat să cumpere virginitatea altei minore. Sursele au mai afirmat că Dan Diaconescu ar fi fost filmat și șantajat pentru anumite sume de bani.

Citește și: UPDATE- VIDEO- EXCLUSIV- Dan Diaconescu a fost reținut pentru 24 de ore. Este suspectat de act sexual cu un minor și prostituție infantilă

În caz contrar, imaginile ar fi urmat să fie  publicate.

Percheziții la Dan Diaconescu acasă. Este bănuit pentru săvârșirea unor fapte de natură penală

Perchezițiile au fost făcute de polițiști de la Biroul Investigații Criminale Constanța, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul Judecătoriei Constanța.

Citeste si: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”- kfetele.ro

Citeste si: Povestea emoționantă a cățelului-erou Fiki care și-a salvat stăpânul din calea puhoaielor de la Galați- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citește și:  Percheziții la vila manelistului Nicolae Guță din Petroșani

Autoritățile au transmis că:   „La data de 6 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța,  au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat de 55 de ani, din municipiul București, într-un dosar în care sunt sesizate fapte de natură penală pe care acesta este bănuit că le-ar fi săvârșit”.

Citeste si:  Mesaje de Florii 2023: La mulți ani Florin, Florina, Viorel, Viorica, Florentina, Florentin, Camelia, Crina, Dalia, Delia, Laur, Laurențiu, Liliana, Iris și Lăcrimioara- kanald.ro

Citeste si:  „Deja am obosit” Ce se întâmplă cu Viviana Sposub, de când s-a mutat în America cu George Burcea?- wowbiz.ro

Citește și:  Descinderi ale polițiștilor din Arad într-un dosar de evaziune fiscală şi desfăşurarea de activităţi miniere fără permis sau licenţă

Potrivit aceleiași surse, perchezițiile au avut loc la casa lui Diaconescu din Capitală, care ar urma să fie dus la IPJ Constanța pentru audieri.

Citește și:  Trei persoane care vindeau substanţe cu efect psihoactiv tinerilor în Carei, inclusiv elevi, cercetate

 

Știre în curs de actualizare...


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si