Close sidebar
Close sidebar

Daniela Crudu radiază de fericire. Vedeta și-a botezat fetița

Eveniment mare în familia Danielei Crudu. Vedeta și-a botezat fetița în cursul zilei de luni și a postat mai multe imagini de la fericitul eveniment.

Diana Bostan,

Botez Daniela Crudu


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Deși a decis că va lua o pauză de la rețelele de socializare, bruneta nu s-a putut abține să nu anunțe fericitul eveniment.

Daniela Crudu și-a botezat fetița

Vedeta a ales o locație selectă, demnă de botezul fetiței sale. Așa cum ne-a obișnuit, Daniela Crudu a fost atentă la toate detaliile, iar petrecerea a fost una memorabilă.

Citește și: Daniela Crudu a dispărut din mediul online. Bruneta a luat decizia la scurt timp după ce a devenit mamă

Fosta asistentă TV a preferat nuanțele de alb pentru decorul sofisticat, totul pentru a crea o atmosferă de vis.

Citește și: Iubita lui Tzancă Uraganu va naște peste două luni. Marymar s-a postat cu burtica de graviduță și radiază de fericire

„Ce moment frumos! O va chema Daiana! Am primit testul din America pe mail. Este sută la sută fetiță. Îmi doream fetiță. Prima oară nu știam nici eu, dar m-am gândit mai bine, la fetiță o să știu eu ce să îi fac.

Vreau să fac băiță cu ea, vreau să mă machiez cu ea.", a spus Daniela Crudu la Xtra Night Show.

Daniela Crudu a dispărut din mediul online. Bruneta a luat decizia la scurt timp după ce a devenit mamă

Daniela Crudu a devenit mama unei fetițe superbe la începutul lunii mai. Deși a împărtășit totul cu fanii pe rețelele de socializare, bruneta a luat o decize greu de înțeles de către urmăritorii săi.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Citește și: VIDEO- Daniela Crudu radiază după naștere. Vedeta și-a revenit în formă și dansează printre biberoane

Vedeta a decis să-și închidă contul de instagram, însă nici pe celelalte rețele de socializare nu este prea activă. Acest lucru i-a făcut pe fani să se întrebe ce se întâmplă cu proaspăta mămică.

Bruneta și-a obișnuit fanii să posteze zilnic, chiar și după ce a născut, atunci când a publicat prima imagine cu fiica ei pe rețelele de socializare.

Fosta asistentă TV și-a șters contul de Instagram fără a da vreo explicație celor ce o urmăreau. Ultima postare a Danielei a fost dintr-o clinică de înfrumusețare, acolo unde proaspăta mămică a apelat la o serie de proceduri estetice.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Citește și: Loredana Chivu, bătută de fostul iubit. Blondina a obținut un ordin de restricție împotriva lui

”Am fost gravidă și n-am avut voie să-mi fac nimic, abia așteptam să revin, primul lucru a fost să revin aici”, a spus atunci Daniela Crudu, potrivit wowbiz.ro.

”Proaspăta mămică, Daniela Crudu, a revenit la noi pentru un make-over compus din:  Slimming Face, 3  zone Botox,  Mezoterapie cearcăne”,  au anunțat esteticienii care s-au ocupta de prpceduri.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI