Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Kathrin Menzinger este o dansatoare profesionista din Viena, Austria, iar din 2004, partenerul ei este dansatorul canadian Vadim Garbuzov. Impreuna, cei doi au castigat foarte multe competitii si sunt campioni europeni si mondiali.

Kathrin Menzinger si Vadim Garbuzov au realizat o coregrafie pe coloana sonora a filmului "Fifty Shades of Gray" care a devenit virala pe retele de socializare. Dansul este unul pasional si a primit aprecieri de la oameni din toata lumea.

"Am vizionat si revizionat de atatea ori acest clip si nu pot sa descriu in cuvinte cat de exatraordinar e! Felicitari", "O coregrafie frumoasa, executata frumos. Felicitari, faceti o treaba extraordinara", "Kathrin, o performanta stralucita. Iti taie rasuflarea. Este uimitoare complexitatea miscarilor si fluiditatea cu care te misti. O treaba extraordinara", sunt doar cateva dintre comentarii.


Abonează-te pe


TAGURI
Life
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si