Micutele s-au adunat intr-un numar foarte mare pentru a participa la primul concurs de dans la bara din tara. Dupa doar 5 luni de pregatiri, insa multe ore de gimnastica in spate, micutele erau gata sa arate ce pot.

Nadia Budurusi este ca o mama pentru fete atunci cand acestea vin la antranamente. "Sunt extrem de incantata pentru ca parinti au avut o minte deschisa, au inteles ca este sport, copiii sunt innebuniti.
Antrenamentul in loc sa dureze o ora, dureaza doua pentur ca nu reusesc sa-i dau jos de pe bara si lucreaza incontinuu."
, spune antrenoarea.

Sigur ca fiecare exercitiu a bara are povestea lui si totul trebuie sa se potriveasca. De la costumatie, pana la muzica! "Sunt o pisicuta care danseaza la bara. La inceput am vazut-o pe Nadia, care facea acest sport si  am vrut si eu sa-l fac pentru ca mi-a placut." , spune una dintre fetite.

Micutele ar putea ajunge sa faca o frumoasa cariera cu acest sport. Exemplu le este si tanara din Ucraina- Anastasia Sokolova, care a fost desemnata una dintre cele mai bune dansatoare din lume, asta dupa ce a castigat cel mai mare concurs de talente din Ucraina, tara natala, si a ajuns pana in finala show-ului din Regatul Unit.
Muzica rock pe care o alege pentru spectacole i-a adus titulul de Pasarea Phoenix a dansului la bara.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si