Medicii din Bucureşti, acolo de unde Daria a primit rezultatele biopsiei, i-au recomandat ca şedinţele de radioterapie să le facă în străinătate, deoarece ţara noastră încă nu dispune de tehnologia necesară pentru astfel de şedinţe sub anestezie pentru copii. Astfel, Daria a fost transferată la Spitalul Acibadem din Turcia, însă din păcate costurile şedinţelor de radioterapie depăşesc cu mult capacităţile financiare ale mamei – 17.000 de Euro.

În acest sens, Asociaţia “Salvează o inimă”, care i-a acoperit integral costurile operaţiei de la începutul anului (10.000

de Euro), a redeschis campania de strângere de fonduri pentru Daria Dima. Până în prezent, s-a strâns 69% din suma necesară, iar fetiţa este nerăbdătoare ca totul să se termine cu bine şi să se întoarcă sănătoasă şi să aibă o copilărie normală. “Vă mulţumesc tuturor ca aţi fost alături de mine şi să fiţi în continuare pentru a termina tratamentul! Vă mulţumesc”, este mesajul video trimis din Turcia de Daria Dima (3 ani).

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Cum îi poţi salva viaţa Dariei?
Şi tu îi poţi salva viaţa Dariei, trimiţând un simplu SMS de 2 Euro, la 8832, cu textul “Daria” sau donând online (prin card sau Paypa) AICI. Donaţii pot fi făcute, de asemenea, în conturile bancare ale Asociaţiei “Salvează o inimă”: RO05BTRL00701205W82870XX (cont în Lei), RO28BTRLEURCRT00W8287001 (cont în Euro), RO68BTRLUSDCRT00W8287001 (cont în Dolari).

Asociaţia “Salvează o inimă”, înfiinţată pe data de 17 decembrie 2012, a reuşit să salveze, până în prezent, peste 100 de copii cu malformaţii grave.

La campaniile umanitare organizate de Asociaţie, s-au alăturat peste 50.000 de persoane şi companii româneşti şi internaţionale, înregistrându-se pe platforma online donaţii de peste 637.000 de Euro.

Persoane de contact
Vlad Plăcintă
Preşedinte
Asociaţia “Salvează o inimă”
0752753540
[email protected] 


Abonează-te pe


TAGURI
Life
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si