Close sidebar
Close sidebar

David Popovici, de neoprit. Acesta s-a calificat în semifinalele la 200 m liber la CM de la Fukuoka

Luni dimineață, 24 iulie, David Popovici s-a calificat în semifinalele probei de 200 m liber, la Campionatul Mondial de natație de la Fukuoka.

Alexandra Bercea,

David Popovici este de neoprit. Acesta s-a calificat în semifinale la 200 m liber la CM de la Fukuoka


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

David Popovici a înotat cele patru lungimi de bazin cu timpul de 1:45.86. Acest lucru reprezintă al treilea timp din serii. Semifinalele au loc astăzi, de la orele 15:11 şi 15:17.

„Cel mai bun înotător din lume la masculin 2022”

Atunci când s-a deschis Campionatul Mondial de Nataţie din Japonia, David Popovici a primit premiul pentru „Cel mai bun înotător din lume la masculin 2022”.

David Popovici este de neoprit. Acesta s-a calificat în semifinale la 200 m liber la CM de la Fukuoka

De asemenea, înainte de a începe evenimentele, David Popovici a obținut rezultate remarcabile și la Campionatul Național de Natație de la Otopeni. 

Citește și: David Popovici a absolvit liceul! La ce facultate va merge campionul României? „Felicitări din suflet, dragule!”

Jurnaliștii spanioli îl cataloghează pe David Popovici drept „mândria unei țări”, după succesele înregistrate de înotătorul român în anii trecuți.

Popovici este cea mai populară personalitate din România, un simbol al succesului şi mândria unei ţări în transformare. Este de aşteptat ca acesta să câştige medalii de aur la 100 şi 200 de metri liber, la Campionatele Mondiale de Înot de la Fukuoka, şi chiar şi la Olimpiada de la Paris din 2024 ”, au scris jurnaliștii spanioli.

Program la 200 și 100 metri liber la CM de Înot la Fukuoka

David Popovici și proba de 200 m liber de la CM Înot

24 iulie/ Serii/ 1:45:86

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

24 iulie/ Semifinale/ ora 15:11 sau 15:17

25 iulie/ Finala/ ora 14:02

David Popovici și proba de 100 m liber de la CM Înot

26 iulie/ Serii/ ora 05:13

26 iulie/ Semifinale/ ora 14:26 sau 14:30

27 iulie/ Finală/ ora 14:21

Dublu campion european și mondial în 2022

La CE Natație de la Roma, în august 2022, David Popovici a cucerit două medalii de aur. Acesta a fost de neoprit la proba de 100 și 200 de metri liber.

David Popovici este de neoprit. Acesta s-a calificat în semifinale la 200 m liber la CM de la Fukuoka

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

De asemenea, pe parcursul campionatului Mondial de Natație, Popovici a făcut dubla la CM de Natație de la Budapesta. Acesta a reușit să se impună în cele două probe, de 100 m liber și 200 m liber.

Un singur sportiv a reușit de-a lungul Campionatului Mondial de Natație să câștige probele de 100 și 200 m liber de la aceeași ediție.

Acest lucru s-a întâmplat cu 49 de ani. Cel care bifa performanța se numește Jim Montgomery. Ediția a fost găzduită la Belgrad.

Citește și: David Popovici a câștigat o nouă medalie de aur în prima zi a întrecerilor Cupei României

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI