Iulia a ajuns in stare grava la spital, medicii au operat-o imediat si au scos baietelul din burta, insa acesta era prea mic si nu a trait decat cateva ore. Nici tinerei medicii nu i-au dat prea multe sanse de supravietuire, insa ea a infirmat pronosticurile pesimiste. A fost cateva luni de coma, apoi starea Iuliei s-a ameliorat, ea aflandu-se si acum intr-o stare descrisa de medici ca fiind una neuro-vegetativa: nu comunica si nimeni nu stie daca aude sau intelege ce i se spune.

A stat luni bune in spital, a fost operata pe creier, iar in primavara anului trecut a fost dusa pentru recuperare la o clinica din Israel, unde a stat alte cinci luni. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Acum este acasa, unde face terapie cu oameni specializati, dar si diverse exercitii cu mama si sotul ei. Pentru ca de doi ani incoace, Laurentiu Ganea s-a transformat in “infirmiera” sotiei sale. Viata lui se desfasoara intre serviciu, unde salveaza vieti, si Iulia, fie ca aceasta era la spital sau acum, acasa. Barbatul are grija de sotia lui ca de un copil.  

A invatat sa-i faca gimnastica si se documenteaza mereu ce terapie ar ajuta-o pe Iulia sa-si revina.

Pentru ca de doi ani, evolutia ei este foarte lenta si nimeni nu poate spune daca ea va putea sa vorbeasca, sa inteleaga sau sa mearga vreodata.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si