Close sidebar
Close sidebar

De cat timp stia Ileana Ciuculete ca este bolnava? A participat la mai multe slujbe speciale destinate celor grav bolnavi! "Statea in genunchi toata slujba"

A stiut sau nu Ileana Ciuculete ca este bolnava de mai mult timp? Artista devenise extrem de credincioasa in ultima vreme.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol

Cunoscuta ca o artista nonconformista, Ileana Ciuculete a suferit o transformare uriasa in ultima perioada. Conform enoriasilor de la Biserica Costeasca, pe care aceasta o frecventa, artista devenise extrem de bisericoasa si mergea foarte des sa vorbeasca cu duhovnicul ei, parintele Grigore.

„Venea foarte des aici, era prietena cu noi si chiar daca venea uneori cu fusta mai scurta de genunchi, nimeni nu se uita urat la ea. In ultimul an, venea foarte des vinerea, la Maslu si statea in genunchi toata slujba, alaturi de Cornel. Poate ca stia ea ceva sau poate a presimitit, cine stie? Doar sotul ei si duhovnicul stiu tot adevarul”,  ne-a declarat o membra a parohiei.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Sfantul Maslu sau „Ungerea bolnavilor” este o taina prin care un credincios bolnav este facut partas, prin ungerea cu untdelemn si rugaciunea preotului, de harul lui Dumnezeu spre mantuirea sufletului sau a trupului. Pe scurt, este o slujba speciala care se face inclusiv la cererea credinciosilor, in cazul in care acestia au o suferinta fizica sau considera ca au pacate.

In mod obisnuit, maslul poate fi primit de orice crestin care incepe sa se afle in pericol de moarte, din cauza bolii sau a batranetii. In mod normal, este necesara spovedania facuta recent. Daca, dupa primirea maslului, crestinul se insanatoseste, iar, ulterior, ajunge din nou in stare grava, poate primi maslul din nou. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI