Close sidebar
Close sidebar

De ce a acceptat Sebastian Papaiani sa joace in telenovele! “A fost si dorul de teatru, dar si banii! Am o pensie de 1.880 de lei”

Marele actor Sebastian Papaiani a murit marti dimineata, dupa cateva luni de suferinta.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Avea 80 de ani si, in ultimii ani, a jucat in cateva filme,dar si in telenovele. Criticat penbtru decizia sa de a juca in astfel de productii, Papaiani a replicat ca desi stie ca rolurile nu sunt pe masura talentului sau, a acceptat din doua motive: dorul de actorie si banii!

“Rolurile sunt superficiale. Nu ramane nimeni cu ele. La mine au fost si banii, si dorul de teatru... E meseria mea, cum sa castig un ban, ca am o pensie de 1.880 de lei”, a declarat Papaiani intr-un interviu pentru Evenimentul Zilei.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Actorul a murit si cu un mare regret, dupa 65 de filme si seriale. “A fost munca patriotica, pentru ca eu am ramas sarac”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI