Cumpărătorii au fost mai mult decât încântați să descopere pe rafturile acestor magazine o gamă generoasă de produse care se pot folosi atât pentru consumul propriu, cât și pentru comercializarea lor în micile magazine de cartier.

Practic piața de comerț a fost modelată în așa fel încât din ce în ce mai mulți cumpărători au devenit clienți fideli ai acestor tip de magazine, pentru că, sub același acoperiș, au o diversitate de marfă rar de întâlnit într-un supermarket obișnuit.

Ce înseamnă mai exact magazin cash&carry

Comerțul de tip cash&carry este o formă de comerț cu autoservire pe bază de legitimație de acces, adică activitatea desfășurată de comercianți care vând mărfuri prin sistemul de autoservire, către persoane juridice, persoane fizice autorizate, asociații familiale autorizate conform legii și persoane fizice înregistrate în baza de date, în scopul revânzării sau prelucrării, precum și a utilizării acestora ca și produse consumabile, păstrând regimul diferențiat de preț tip en-gros/en-detail.

Comerțul cash & carry are ca principal obiectiv construirea unor relații profesionale și de încredere între clienți și furnizori. Valorile pe care le împart cu aceștia sunt spiritul antreprenorial, pasiunea pentru afaceri și concentrarea pe servicii cu valoare adăugată.

Citeste si: La ce trebuie să fim atenți, atunci când folosim serviciile de amanet?

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Magazinele cash&carry sunt de departe unul dintre cei mai buni parteneri pe termen lung când vine vorba de afaceri independente care au nevoie de un impuls constructiv pentru a crește, afaceri abia începute, afaceri ajunse la maturitate sau consum personal.

Beneficiile oferite de magazinele cash&carry

Motivul poate mai important pentru care ar trebui să alegem magazinele cash&carry este legat atât de diversitatea sortimentelor, cât și de faptul că toate se găsesc în același loc, nemafiind nevoie să căutăm ceva anume prin alte magazine, lucru care poate fi obositor de cele mai multe ori.

Apoi ar mai fi prețurile imbatabile, ofertele și reducerile frecvente, profesionalismul angajaților care te pot ajuta oricând cu o sugestie sau un sfat prețios, econonomisindu-ne în felul acesta timpul și energia.

Citeste si: Kanal D, lider de audiență cu emisiunea „Asta-i România!”, la nivelul întregii țări și la orașe

În ocaziile speciale din viață cum ar fi petrecerile, avem nevoie de un stoc mai mare din anumite produse, atât alimentare, cât nealimentare, diferite decorațiuni specifice evenimentului și atunci știind că le putem găsi pe toate în același loc mergem direct acolo.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Accesul în magazin cash&carry se face pe baza unei legitimații de acces care poate fi obținută foarte ușor, fie solicitând-o la punctul de informare clienți, fie online, fie folosind aplicația din telefon, unde poți

vedea ultimele informații despre prețuri și reduceri, locația magazinelor, precum și codul special de pe orice card Metro utilizat la casele de marcaj.

Ce produse se pot găsi la magazinele cash&carry? Toată gama de produse alimentare, începând de la alimente de bază, carne proaspătă, pește și fructe de mare, lactate și dulciuri și produse nealimentare, începând de la mobilier, ustensile necesare în gospodărie, birotică, cosmetice, produse de curățenie sau de unică folosință.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si