Close sidebar
Close sidebar

De ce să apelați la firma JR recrutare?

Datorită crizei forței de muncă multe companii din domeiul Horeca, servicii sau producție se află în situația delicată de a-și restrânge activitatea sau de a se gândi la soluția alternativă de relocare.

Roxana Lupea,


DISTRIBUIE
acest articol

În aceste condiții, pentru a diminua efectele negative ale crizei și pentru a reduce la minim pierderile, rezolvarea poate veni de la apelarea la o firmă specializată de recrutare de muncitori din țarile asiatice.

Jordan River Recruitment este una dintre cele mai importante companii de recrutare muncitori staini de pe piață. Ea activează în domeniul selectării și plasării forței de muncă de aproape 30 de ani și are sedii și alte țări, precum Germania, Olanda, Canada, Israel. Cei mai mulți dintre angajații străini aduși provin din Filipine, Nepal, Vietnam, India, Indonezia sau Thailanda, respectiv țări cu un nivel de trai mai scăzut decât cel din țara noastră.

Serviciile puse la dispoziție de firma JR recrutare sunt extrem de utile pentru completarea nevoilor angajatorilor români. Pentru a facilita plasarea și a simplifica procesul de recrutare, compania se ocupă de selectarea și plasarea de personal  calificat, cât mai adecvat nevoilor pieței forței de muncă din Romania.

Firma se ocupă și de obținerea tuturor actelor necesare pentru asigurarea legalității șederii și angajării pe teritoriul României.

 

Care sunt principalele avantaje oferite de această companie de recrutare muncitori stăini?

Unul dintre cele mai importante aspecte este legat de experiența pe care această comapanie o are în procesul de recrutare și de plasare de muncitori străini. Pentru a ajuta cât mai mult anagajatorii locali, întreg personalul de care dispune compania cunoaște foarte bine legislația specifică din domeniu și este instruit în vederea selectării unor angajați cât mai potriviți și mai performanți.

Pentru a se asigura de o cât mai bună colaborare dintre angajați și angajatori, compania garantează cele mai bune servicii de mediere dintre cele două părți. Ea caută să ofere condiții de salarizare  care să fie în beneficiul ambelor părți. Firma menține în permaneță legătura atât cu angajatorii, cât și cu angajații, încercând să armonizeze cât mai bine pretențiile cu responsabilitățile ce revin fiecărei părți. De asemenea ea poate interveni ori de câte ori observă că nu sunt respectate clauzele contractuale și sunt încălcate drepturile acestor angajați străini.

Compania se ocupă și de integrarea cât mai rapidă și mai eficientă a noilor veniți în piața muncii din Romania și de asigurarea celor necesare pentru un trai decent, cât mai apropiat de nevoile specifice ale comunitățiilor respective. Pentru o bună comunicare și pentru a garanta angajatorilor că sarcinile de lucru vor fi îndeplinite corespunzător, de cele mai multe ori este pus la dispoziție un interpret, bun cunăscător al limbii angajaților și a unei limbi de circulație internațională.

Prin asigurarea unor condiții de viață și de muncă cât mai bune, angajatorul va avea parte de salariați mult mai eficienți, motivați să își indeplinească cât mai bine sarcinile de serviciu.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Recrutarea și plasarea de muncitori străini are următoarele avantaje:

conduce la ocuparea locurilor de muncă libere aduce personal calificat pote genera costuri mai mici cu ocuparea forței de muncă asigură o stabilitate mai mare a ocupării locurilor de muncă vacanțe.

Așadar importul de forță de muncă din străinătate este benefic atât pentru piața muncii din România, cât și pentru beneficiarii acestor contracte. Acest import de forță de muncă străină contribuie la menținerea unor domenii importante de activitate și este extrem de util pentru susținerea economiei românești.

Globalizarea și deschidere granițelor pentru forța de muncă din străinătate implică o serie de avantaje extrem de importante pentru direcția în care se deplasează economia.  Importul de forță de muncă mai ieftină din alte zone, în anumite sectoare de activitate, este o practică necesară pentru suplinirea deficitului de forță de muncă și pentru prevenire extincție domeniilor care suferă de pe urma acestui neajuns.

 

De ce să apelați la servciile de recrutare JR Recruitment?

Compania ofera angajatorilor din diferite sectoare, precum Horeca, producția de bunuri, logistică etc. servicii complete de recrutare și plasare de forță de muncă. Întreg proces se desfășoară ținând în egală masură seama de pretențiile angajatorilor, cât și de avantajele și calificarea angajaților.

Principalele etapele ale procesului includ:

definirea nevoii angajatorului; efectuarea recrutării; obținerea avizului de muncă; obtinerea vizei de intrare; obtinerea permisului de sedere.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Recrutori experimentați se vor ocupa cu profesionalism și pricepere de selectarea și  angajarea celor mai potrivite persoane pentru posturile vacante, căutând să răspundă cât mai bine nevoilor angajatorului și cerințelor specifice jobului.

JR Recruitment este soluția perfectă pentru importul de forță de muncă în acele sectoare de activitate care suferă din cauza crizei. Persoanlul este de cele mai multe ori ales în funcție de calificare și este angajat în conformitate cu toate procedurile naționale, internaționale și cu legislația specifică din domeniu.

 

În portofoliul firmei se află numeroase proiecte de recrutare pentru companii ce activează în industria hoteliera, a restaurantelor, frumusețe, agricultură, logistică, cazino-uri, ferme de animale și depozite logistice. Colaborarea a fost de fiecare dată eficientă și personalul plasat s-a ridicat la nivelul așteptărilor angajatorilor.

Pentru a putea beneficia și voi de aceste avantaje, apelați cu încredere la serviciile Jordanriver.eu!

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI