Potrivit Pandurul.ro, omul a fost evacuat din locuinta ca urmare a comportamentului sau violent. El a contestat ordinul de protectie emis de Judecatoria Motru, dar Tribunalul Gorj i-a dat castig de cauza femeii.

Barbatul a incercat sa convinga instanta ca a fost un singur episod violent si ca de fapt el este victima sotiei sale, care il acuza permanent ca ii face vraji si ca vrea sa ii puna otrava in mancare.

Judecatorii nu i-au acceptat insa cererea.

De-a lungul anilor, femeia a fost agresata de mai multe ori, avand inclusiv certificate medico-legale. Avocatul femeii a povestit in instanta un episod din noiembrie anul trecut, cand barbatul le povestea copiilor ca nu le va omori mama prin otravire, ci in alt mod. In alta zi i-a transmis prin mama ei ca o va omori, ca este nebuna si ca trebuie luata cu camasa de forta.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Un alt episod violent a avut loc in decembrie anul trecut, cand barbatul a ajuns beat acasa, a intrat in camera femeii blocand usa cu piciorul.

De frica, femeia a sarit pe fereastra dormitorului si a cazut pe treptele scarii, lovindu-se la maini si la picioare. Unul din copii i-a deschis usa pentru a intra in casa, atunci femeia sunand la 112.

Avocatul barbatului a sustinut insa ca era un gest de tanderete. „Prima instanta a avut in vedere un singur episod din viata cuplului cand a avut loc un incident minor, in care vina nu apartine apelantului.

Apelantul a cuprins-o cu bratele pe sotia sa in semn de tandrete si la modul afectiv, fara sa-i reproseze faptul ca nu i-a dat becul pentru lustra, iar intimata s-a desprins din bratele sotului si a sarit pe fereastra in gradina, dupa care a intrat pe usa, iar episodul s-a terminat”, a spus aparatorul, potrivit Pandurul.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si