- Uite, de exemplu, am luat unt si o sa fac prajituri. Am luat foi de placinte si o sa fac placinta. Sigur pentru Craciun. Stim ca sunt produsele autentice, sunt crescute in curtea taranului. Eu iau si din Bucuresti, dar scrie: Olanda, Belgia, draci, laci. Pai ala nu mai e crescut cum trebuie.

Clientii romani gasim, in Cahul, destui.

Printre ei, si domnul Ion!
 
Din doua motive vine de la drum lung: mancarea vecinilor este nu doar gustoasa, spune el, ci si ieftina. Desi vin sarbatorile, producatorii din Republica Moldova nu umbla la preturi! Ba mai mult, in fata cumparatorilor nehotarati, sunt gata sa lase la pret!

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

-Ia uitati-va, doriti? Asta a ramas carne curata. Burta v-o dam mai ieftin daca se poate.

- Sunt naturale. Si mai ieftine... Mai ieftine! De unde sunteti? Din Galati!

- Vin romanii sa cumpere? Vin. Ce va spun? Ca este tare gustoasa carnea la Moldova. Este carne naturala, ecologica. Mai lasati si la pret? Desigur.
 

Pe langa carne, romanii cauta branza si unt...

Tot preturile ii indeamna!
 
Valeriu Balaban- seful pietei din Cahul -  Eu as spune ca 5,5 lei romanesti, un pachetel de unt, nu-i asa de scump.

Diferentele de pret sunt mari, spun romanii care au ales sa-si cumpere de-aici bunatatile pentru masa de Craciun... Dezavantajul e insa la granita, unde exista restrictii. Mai exact, vamesii nu permit accesul in Romania cu produse de origine animala in cantitati mari si fara acte de provenienta a marfii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si