Close sidebar
Close sidebar

Declaraţii sfâşietoare ale mamei lui Ionuţ Anghel, baiatul ucis de câini: ”Suntem aici, mulţi datorită ţie”

Andreea Anghel, mama lui Ionuţ Anghel, băieţelul care, acum mai bine de cinci ani, era sfâşiat de câini şi ucis în Parcul Tei, pare să fi depăşit şocul pe care l-a îndurat, iar acum fiul ei îi apare tot timpul în amintiri, dar într-un fel cu totul şi cu totul special.

Radu C. Munteanu,


DISTRIBUIE
acest articol

Mai exact, recunoaşte Andreea Anghel, Ionuţ este acum un ”adevărat îngeraş” care îi luminează şi ei drumul,  dar care, mai mult decât atât, a salvat, probabil, mai multe vieţi decât s-ar crede.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

”Ionut, eşti in sufletul meu, azi şi mereu... Sfântul Nicolae să îţi fie aproape şi să îţi aducă toată iubirea din inimile noastre. Cea mai mare bucurie a mea este să îţi ridic un monument care sa rămână şi sa amintească de tine şi celor care vor urma.

Şi, de asemenea, o statuiţă în memoria ta, pentru că meriţi!”,  a notat Andreea Anghel, simţindu-şi îngeraşul mai aproape ca niciodată. Mai mult decât atât, mama băieţeului simte că sacrificial lui nu a fost în zadar, că moartea lui a adus, totuşi, o schimbare.

”Suntem aici, mulţi dintre noi datorită ţie, trăind intr-un oraş în care ne simţim în siguranţă, şi datorită faptului că, după dispariţia ta tragică, care a şocat întreaga Românie, au urmat paşi importanţi, în această direcţie, care erau de necrezut înaintea morţii tale...

Îmi doresc sa găsesc susţinerea necesară in aceste demersuri, pentru că meriţi, pui! Aceste reuşite, în memoria ta, mi-ar umple sufletul de bucurie!”, a mai spus Andreea Anghel, făcând referire la faptul că, acum, pe străzi, nu mai sunt câini care să pună în pericol vieţile oamenilor.

Mama lui Ionuţ Anghel, dezvăluiri emoţionante la cinci ani după ce băieţelul i-a fost ucis

Andreea Anghel s-a hotărât să nu mai fie tristă şi să facă loc bucuriei în sufletul ei.

De pe 2 septembrie 2013, de când Ionuţ, băieţelul ei de doar 4 ani, a fost ucis de câini în Parcul Tei din Capitală o tristeţe cumplită i-a cuprins sufletul.  Andreea ne-a povestit în exclusivitate  că imediat după moartea lui Ionuţ, din cauza durerii sfâşietoare, a avut probleme de sănătate. Probleme care s-au dovedit a fi foarte grave.

Suferinţa ei a măcinat-o puţin câte puţin, până când a ajuns la spital.

Acela a fost momentul în care şi-a dat seama că trebuie să lase tristeţea deoparte şi să fie optimistă, să lupte, ca să se facă bine pentru Andrei.  ”Simt că m-am trezit la realitate şi mi-am dat seama că mă blocasem în acea suferinţă. Ceea ce nu îmi făcea deloc bine. Şi ştiu sigur că şi Ionuţ, care mă veghează de acolo de sus, vrea să fiu bine, ca să pot avea grijă de Andrei. Şi aşa am decis să îmi umplu sufletul cu bucurie, să încerc să gândesc pozitiv”, ne-a declarat Andreea.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Mai mult, in 2018, chiar de Sf. Nicolae, familia Anghel a câştigat definitiv procesul cu avocatul Bogdan Bărbuceanu, cel care îi executase silit pentru suma de 120.000 de euro. Judecătoria Sectorului 1 a pronunţat recent o sentinţă definitivă prin care a respins ca nefondat apelul pe care-l promovase avocatul Bărbuceanu, iar acum părinţii lui Ionuţ Anghel trebuie să recupereze banii de la avocat.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI