Close sidebar
Close sidebar

Declaratii sumbre ale lui Ilie Nastase: "Sportul romanesc va supravietui mai putin decat traiesc eu!"

Fostul tenismen Ilie Nastase a declarat, joi, ca probabil sportul romanesc va supravietui mai putin decat are el de trait, avandu-se in vedere banii investiti.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

“Daca nu avem bani sa dam la sport inseamna ca o sa dam de 10.000 de ori mai mult la sanatate. Asta se intampla. Daca suntem sanatosi nu mai mergem la doctor, ne costa mai putin. (…) E o rusine. Daca la noi sportul nu e o prioritate… in orice tara, mica, mare, este o prioritate”, a spus Nastase.

El a precizat ca vor supravietui cei “care mai au niste sponsori, niste parteneri seriosi”. “La hochei ma gandesc ca in 5-6 ani, zece ani o sa avem 3-4 jucatori foarte buni. Se investeste foarte mult. Ar trebui sa se investeasca si la alte sporturi, dar nu sunt sponsori peste tot”.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, „drumul printre nori”- antena3.ro

Intrebat cat considera ca va mai supravietui sportul romanesc, Nastase a spus: “Nu stiu… Mai putin decat traiesc eu”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI