Close sidebar
Close sidebar

Declarațiile psihologului criminalist Liviu Chesnoiu despre suspectul din Caracal

Gherghe Dincă să se dovedească a fi mai periculos chiar şi decât criminalul în serie, Rîmaru, care a ucis şi violat mai multe femei în Bucureşti, în perioada 1970-1971.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

„Soţia, copiii şi vecinii ar putea spune mai multe despre caracterul suspectului însă nu cred că vor vorbi, din cauza ruşinii, este ceva normal. Acest om însă, avea nevoie de ajutor, trebuia îndrumat către un psiholog sau psihiatru, pentru că are probleme psihice”, a spus Liviu Chesnoiu.

Citeste si: Cea mai bună prietenă a Alexandrei dărâmată de durere. Mesajul tulburător postat pe Facebook

Citeste si: Ce a făcut Gheorghe Dincă la ieșirea din tribunal

Citeste si: Octavian este tânărul de 22 de ani decedat în accidentul din Argeș: "O inimă bună a încetat să mai bată!"- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Citeste si: Ultimele declarații alea mamei Alexandrei Măceșanu: "Inima îmi spune că trăieşte"

Citeste si: Pe pagina de Facebook "Polițiștii au umor" s-a creat o adevărată revoltă împotriva jurnaliștilor

„Trebuie să aşteptăm să avem toate datele în cazul lui Gheorghe Dincă. S-ar putea să avem o surpriză şi să aflăm că Rîmaru este mic copil pe lângă acest criminal.

Dacă ne uităm la imaginea cu Gheorghe Dincă vedem un om robust, închis în el, solitar, energic. Mai mult, el pare un animal încolţit, se vede pe faţa lui teama şi frica pentru că a fost încolţit”, a mai precizat Chesnoiu.
„Este o muncă arheologică, trebuie scoase toate plăcile turnate de beton şi săpat adânc, până la pânza freatică. Şi consider că după acest caz, trebuie restructurat tot sistemul, trebuie dată o putere sporită poliţiştilor, ca în cazuri de acest gen să nu mai fie nevoiţi să aştepte mandatul judecătoresc”, a mai spus specialistul.

„În zonă au mai dispărut şi alte persoane. Este posibil să descoperim că tot acest suspect este criminalul. Sunt multe date care trebuie descoperite şi puse cap la cap pentru a înţelege clar modul de operare al lui Gheorghe Dincă”, a finalizat Chesnoiu.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI