Tatăl bebelușului a făcut declarații despre durerile suportate de soție și despre faptul că medicii nu au luat-o în seamă. Bărbatul a povestit cum el a mers la spital cu Ana-Maria pentru că se simțea foarte rău, însă medicii au argumentat că este lăuză și exagerează. Cadrele medicale l-au sfătuit pe bărbat să-i cumpere medicamente și i-au spus că totul va fi bine. La 48 de ore de la internarea în spital, Ana Maria a murit.

Citeste si: Băiețelul unor români din Anglia a murit în ziua când împlinea trei ani

Declarații sfâșietoare făcute de soțul tinerei care a murit la o lună după naștere: „Era făcută praf...în interior era distrusă. I-au spus că exagerează!"

„I-au făcut un ecograf și i-au spus că are discopatie lombară și era era făcută praf...în interior era distrusă. I-au spus că exagerează, că este lăuză, că se alintă. Au trimis-o acasă, să ia 3 cutii de tratament și se va simți mai bine. I-au administrat un tratament pentru un microb” a spus iubitul Anei Maria, pentru Observator.

Citeste si: Muncitor prins sub un mal de pământ în Teleorman; el a fost scos, fiind în stop cardio-respirator şi se fac manevre de resuscitare

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Declarații sfâșietoare făcute de soțul tinerei care a murit la o lună după naștere: „Era făcută praf...în interior era distrusă. I-au spus că exagerează!"

Tânăra mămică a fost dusă pe ultimul drum, ieri, în rochie de mireasă, cu zeci de oameni care o conduceau.

Citeste si: Imagini cutremurătoare cu Ana Maria, tânăra din Brăila care a murit după naștere! Tatăl a filmat la căpătâiul ei! "Uite cum plânge... Frumoasă foc, au terminat-o..."

Familia fetei este distrusă de durere și vor să se facă dreptate. Oamenii au depus o plângere la poliție, iar autoritățile au deschis o anchetă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si