Close sidebar
Close sidebar

Deputatul Catalin Radulescu a renuntat pentru moment sa mai creada in extraterestri si s-a inchinat la Mormantul Sfant, acolo unde si-a serbat si ziua de nastere

Crede în extratereştrii, dar s-a închinat la Mormântul Sfânt şi a făcut baie în Iordan, într-o vizită de lucru în Ţara Sfântă. Iar soarta i-a mai adus o surpriză deputatului Cătălin Rădulescu: şi-a serbat şi ziua de naştere în Israel! ##VIDEO16193##

,


DISTRIBUIE
acest articol

Pe semne ca deputatul a lasat civilizatiile extraterestre in seama cercetatorilor NASA. Vara aceasta a luat calea credintei. Si unde poti simti mai bine prezenta divina, daca nu in Tara Sfanta?

Cu ochelarii pe nas, Catalin Radulescu a tinut sa imortalizeze momentele unice de spiritualitate. La Zidul Plangerii a facut o fotografie, iar la Mormantul Sfant s-a pozat in locul in care a aprins o lumanare.

Cand ajungi in aceste locuri incarcate de istorie crestina, nu poti ocoli o vizita la raul Iordan. Deputatul ne descrie intr-o postare momentul unic. "Am vizitat cel mai vechi edificiu din Palestina -Palatul HASHIM, apoi am continuat pe o temperatura de 50 de grade si la un nivel de 500 de metri sub nivelul marii spre raul IORDAN unde ISUS a botezat si unde ne-am spalat in apa Iordanului, ultima oprire fiind la Marea Moarta.

O zi caniculara, zece ore de mers cateva sute de km, dar plina de încarcatura emotionala".

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Soarta a facut ca in aceasta vizita de lucru deputatul sa isi serbeze si ziua de nastere, alaturi de colegii din diaspora. Apoi a povestit tuturor cum s-a simtit si a postat si cateva fotografii, ca doar o data face omul 54 de ani!

"In seara asta mi-am sarbatorit ziua de nastere departe de casa, in Israel dar impreuna cu presedintii organizatiilor mele din Diaspora.

Am cântat, am mâncat, am ras, a fost super", scria acesta pe Facebook.

Si unde-i rost de voie bune se face si organizare ca la carte, cine stie, poate chiar in pregatirea alegerilor parlamentare din toamna?

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI