Niște turiști au găsit pe marginea unui traseu de lângă Sâmbăta de Sus, în zona Munților Făgăraș, doi pui de pisică miorlăitori, uzi și înfrigurați. Nu-i lasă inima să plece abandonându-i, îi duc acasă la București, îi hrănesc o săptămână, dar vizita la veterinar îi lasă gură cască- sunt pui de pisică sălbatică! A fost întâmplarea relatată de Centrul pentru Salvarea și Reabilitarea Faunei Sălbatice ACDB pe pagina de  Facebook.  

Puii de pisică au fost duși într-un spațiu generos și vor trece printr-un program special

Într-un final, cei doi bucureșteni au ajuns la veterinar cu cei doi pui de pisică.

Puii de pisică au fost duși într-un spațiu generos și vor trece printr-un program special

Puii de pisică au fost duși într-un spațiu generos și vor trece printr-un program special

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

”Începe un maraton al informărilor, telefoane peste tot, iar la final ajung la noi, cu tot cu pui, la Centrul pentru Salvarea și Reabilitarea Faunei Sălbatice  ACDB  de lângă Focșani/Vrancea. Acum puii de pisică sălbatică au fost evaluați medical și sunt bine într-un spațiu generos în care nu au contact cu oamenii și vor trece printr-un program adaptat acestei specii, astfel încât să poată ajunge din nou în natură”, a relatat centrul pe Facebook.

Citește și: Mariana spune că are o șopârlă în stomac: „De multe ori ştiţi cum împunge”

”Mulțumim celor care au încredere în noi și aduc rapid animalele sălbatice pentru a fi îngrijite, tratate și reabilitate pentru a ajunge repede înapoi în natură! Mulțumim și tuturor celor care ne-au fost alături ajutând Centrul de Reabilitare de la Petrești – Vrancea să funcționeze – fără voi aceste animale sălbatice nu s-ar fi bucurat de reîntoarcerea în natură”, a mai transmis Centrul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si