Close sidebar
Close sidebar

Descoperire macabră în Tulcea! Pompierii au găsit cadavrul unei tinere în lacul Ciuperca

Cadavrul unei tinere a fost descoperit de către pompieri în lacul Ciuperca. Victima avea un rucsac plin cu pietre atârnat de gât.

M.A.,


DISTRIBUIE
acest articol

Azi în jurul orei 13.00, trecătorii au abservat plutind pe lacul Ciuperca ceva ce semăna cu corpul unui om. A fost anunţată poliţia şi astfel s-a verificat ipoteza sumbră. O tânără cu vârsta în jur de 30 de ani, a fost scoasă din apă, fără urme de semne vitale.

Citeste si: Iohannis a semnat noi decrete. Ce a decis președintele României

În urma primelor cercetări a rezultat că femeia era dată dispărută de două zile. Din păcate, ambulanţa sosită la faţa locului nu a avut decât să constate decesul, care, conform martorilor, a survenit în urmă cu cel puţin o zi.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: VIDEO. Noi măsuri de relaxare, anunțate de Guvern. Ce vom avea voie să facem din 15 iunie?

Criminaliştii iau în calcul atât sinuciderea, dar şi posibilitatea unui omor, ţinând cont în primul rând de rucsacul cu pietre atârnat de gâtul victimei. Oricare dintre variante va putea fi confirmată clar doar după efectuarea necropsiei.

Citeste si: Spitalul Militar Central va implementa aplicaţia Coronavirus COVID-19 România

Sursa: tulceanoastra.ro 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI