S-a dat alarma în Timiș după ce un bărbat a fost descoperit fără viață la ieșirea din comuna Dumbrăvița. Omul, care se afla în cabina unui excavator, a fost găsit chiar de către fratele său, care a alertat autoritățile.

Bărbatul care a făcut descoperirea a mers la marginea localității pentru a-i duce mâncare fratelui său, care nu avea adăpost și dormea pe stradă, scrie opiniatimisoarei.ro.

Citește și: VIDEO „Într-o clipă ne-am nenorocit” Șoferul camionului care a provocat accidentul în care a murit consulul Ungariei la București, primele declarații

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: Divorțul anului în Italia. Scandal între Chiara Ferragni și Fedez cu privire la imperiul financiar și la custodia copiilor- antena3.ro

barbat mort, investigatie, dumbravita

Bărbatul mort ar fi urcat în utilaj să doarmă 

Bărbatul care a fost găsit fără suflare avea 65 de ani și nu avea adăpost. Ar fi descoperit utilajul descuiat și ar fi urcat în acesta să doarmă, dar și-a găsit sfârșitul. Până în acest moment nu se știe exact în ce circumstanțe a decedat omul.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și fac cercetări în acest caz pentru a aflat cu exactitate ce s-a întâmplat cu persoana decedată. 

„Polițiștii Secției 1 Rurale Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul ca in interiorul unui excavator parcat pe marginea părții carosabile, in Dumbrăvița, la ieșire în spre A1, se afla o persoană posibil decedata. Ajunși la fata locului, polițiștii au constatat ca cele sesizate se confirma, fiind vorba de un bărbat in vârsta de 65 de ani, fără adăpost.

Polițiștii 

au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpa”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Citește și: Ies la iveală noi detalii despre accidentul din Pantelimon. Ce făcea în timp ce conducea adolescentul de 16 ani, care l-a ucis pe băiețelul de 9 ani și i-a lăsat infirmă surioara? Tragedia putea fi evitată

barbat mort, investigatie, dumbravita


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si