Close sidebar
Close sidebar

Descoperire terifianta la controlul medical al elevei din Iasi abuzata in drum catre scoala! Chiar si medicii sunt socati

O eleva din Iasi a alertat intreaga comunitate dupa ce a declarat ca a fost tarata si abuzata intr-o scara de bloc, in drum catre scoala.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

In urma examenului medical, medicii au stabilit ca eleva in varsta de 16 ani din Iasi care a declarat ca a fost abuzata, este de fapt virgina.

Inca de la inceput, politistilor li s-a parut cusuta cu ata alba povestea tinerei care se incurca in declaratii. Cu toate acestea, ei au demarat o ampla operatiune de cercetare.

Ieri, politistii au adunat inregistrari ale camerelor de supraveghere de la mai multe firme aflate pe traseul indicat de catre tanara in varsta de 16 ani. Numai ca fata nu apare pe inregistrarile respective. intrebata de catre politisti de ce nu apare, ea a recunoscut ca a pus la cale totul, din cauza unor deceptii.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

" In urma cercetarilor realizate de catre politisti, a reiesit faptul ca infractiunea de abuz nu se confirma. Cercetarile continua in acest caz”, a precizat Anca Vijiac, din cadrul Politiei Iasi.

Politistii mai trebuie sa gaseasca telefonul mobil al fetei, bun pe care fata l-a dat ca fiind furat de catre abuzator. in ultimele zile, politistii au audiat zeci de suspecti: ieseni care au iesit din inchisoare, oameni ai strazii, locatari din mai multe scari de bloc.

De asemenea, la nivelul politiei iesene fusese alcatuita o echipa formata din cei mai buni politisti de investigatii de la Serviciul de Investigatii Criminale, Biroul de Investigatii Criminale si Ordine Publica.

Sursa: ziaruldeiasi.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI