Luni, 5 februarie 2024, în jurul orei 08.50, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că a fost găsită fără viață o femeie, în vârstă de 47 de ani, într-un imobil din oraș. 

Ajunși la domiciliul Cameliei Tișe, polițiștii clujeni, împreună cu un echipaj medical, au confirmat cele sesizate, fiind demarate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc decesul.

”Ajunși la locul sesizării, polițiștii, alături de un echipaj medical, au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind astfel demarate cercetări privind împrejurările în care a survenit decesul femeii”, a declarat Andreea Vişan, subinspector de poliţie.

Anchetatorii analizează toate pistele în cazul decesului

În cazul Cameliei Tișe, fosta soție a președintelui Consiliului Județean, procurorii așteaptă rezultatele autopsiei.

Potrivit surselor judiciare, prima ipoteză a anchetatorilor este cea a decesului din cauze medicale, femeia neprezentând urme de violență. De asemenea, femeia nu se plângea de probleme de sănătate. 

Sunt așteptate concluziile specialiștilor de la Medicină Legală în acest caz.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Trupul neînsuflețit al Cameliei Tișe a fost dus la IML Cluj, în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cauzei care a dus la deces.

Citește și: Care sunt ipotezele anchetatorilor în cazul Cameliei Tișe, fosta soție a șefului CJ Cluj. Femeia a fost găsită fără suflare de menajera sa

Lângă ea s-au descoperit mai multe pastile, spun anchetatorii, dar încă nu e clar ce s-a întâmplat.

De asemenea, este luată în calcul varianta potrivit căreia Camelia Tișe să fi contractat malarie în urma unei vacanțe recente. 

Femeia a fost găsită fără suflare de menajera sa

Camelia a fost găsită fără suflare de menajera sa, care a anunțat autoritățile despre incident. Camelia și Alin Tișe i-au avut ca naşi de nuntă pe Emil Boc şi soţia sa.

În urmă cu șanse ani, aceștia au divorțat, iar procesul a fost foarte mediatizat.

Citește și: VIDEO- Cine a fost Camelia Tișe, fosta soție a șefului CJ Cluj, găsită moartă în casă. "Se plângea de singurătate"

După moartea femeii de 47 de ani, autorităţile au deschis un dosar pentru ucidere din culpă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si