Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate şi procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Caraş-Severin au făcut marţi trei percheziţii la persoane suspectate de cultivare de droguri.

”În urma percheziţiilor, au fost depistate culturi ilicite de droguri, fragmente vegetale mărunţite şi instrumente necesare prelucrării acestora, în vederea consumului sau distribuirii”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Caraş-Severin.

Anchetatorii au ridicat trei persoane şi le-au dus la audieri, urmând ca la finalul acestora să se dispună măsuri legale, potrivit sursei citate.


În document se mai arată că la acţiunea care a avut sprijin din partea Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă au participat şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Caraş-Severin.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si