Close sidebar
Close sidebar

Desi are doar 2 ani, aceasta fetita are mormantul pregatit. In fiecare zi, ea si tatal ei se joaca in locul in care micuta bolnava isi va dormi somnul de veci

Povestea unei fetite de 2 ani este sfasietoare. Parintii i-au pregatit deja mormantul si, in fiecare zi, ea si tatal ei se joaca in groapa in care, in curand, fetita isi va dormi somnul de veci.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Zhang Xinlei este o fetita in varsta de 2 ani din China care sufera de o tulburare de sange. Parintii sunt disperati, iar tatal fetitei i-a sapat deja groapa.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Parintii au cheltuit deja toate economiile pe care le aveau pentru a o trata pe fetita, dar, din pacate, niciun tratament de pana acum nu a avut vreun efect.
In fiecare zi, Zhang impreuna cu mama ei, care este insarcinata, si cu tatal ei vin la locul in care fetita isi va dormi somnul de veci.

Intr-un filmulet sfasietor postat de Pear Video, micuta si tatal ei stau intinsi in groapa.

"Doar asta mai pot face. Vin cu ea in fiecare zi la locul in care se va odihni pentru tot restul vietii", spune tatal cu lacrimi in ochi.
Zhang sufera de talasemie, iar parintii nu au banii necesari pentru tratament, iar micuta isi va pierde viata in scurt timp, scrie Daily Mail. 

Foto: Pear Video

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI