Prima zi de facultate, prima absenta pentru Elena Udrea!! Desi n-a venit la Sfanta Liturghie din capela Facultatii de Teologie, blonda a asistat la slujba cu sufletul: si-a schimbat vechea coperta a contului de socializare cu una potrivita pentru o studenta aplecata spre cele sfinte.

„Eu nu am intalnit-o. Dansa a venit si s-a inscris. A venit cu binecuvantare de la Bucuresti asa ca nu sunt eu episcopul ei.

Sa dea Dumnezeu sa-I fie cu folos, ce sa zic altceva. Daca va chiar face scoala”, a declarat Inaltpreasfintitul Andrei Andreicut.

Cel mai modern camin teologic din Cluj Napoca tocmai ce a fost inaugurat. Elena Udrea nici nu stie ce pierde!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Desi a fost admisa la buget, blonda nu a solicitat un loc in camin. Fostul ministru ar fi avut parte de o camera studenteasca de lux, cu un pat confortabil, o masa de birou si un dulap incapator pentru celebrele tinute.

„Noi asteptam sa vedem cat o sa vina dansa pe la facultate si cat o sa se imparta cu cursurile, dar noi avem cursurile noastre, ea ale ei”, spune o studenta.

Tinerii recunosc ca abia asteapta sa se intalneasca cu fostul ministru pe holurile facultatii, dar si la rugaciune. Elena Udrea este de astazi studenta a programului de masterat Consiliere pastorala si asistenta psichosociala a Facultatii de Teologie din Cluj Napoca.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si