Pe 12 august, Judecatoria Vaslui a emis un ordin de protectieimpotriva lui Romel Bradateanu, in varsta de 60 de ani. Acesta fusese concubinul femeii, dar, datorita batailor si abuzurilor la care a fost supusa ani de-a randul, femeia a decis sa il paraseasca.
Judecătorii i-au interzis acestuia să se mai apropie de fosta parteneră şi fiul acesteia, fiind obligat să păstreze o distanţă de minim 200 de metri faţă de aceştia şi interzicându-i-se, totodată, să ia legătura cu ei, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau intermediari.
În ciuda obligaţiilor, bărbatul de 60 de ani a continuat actele de violenţă, încălcând în mod repetat ordinul de protecţie şi culminând o bătaie cumplită aplicată fostei partenere. Femeia a ajuns la spital desfigurată, având nevoie de 17-18 zile de îngrijiri medicale. Abia după a treia încălcare a ordinului de protecţie, poliţiştii au cerut arestarea agresorului. ”De la emiterea ordinului de protecţie, autorul a intrat de trei ori peste victimă, ultima dată recurgând la acte de violenţă asupra femeii, motiv pentru care s-a dispus reţinerea şi prezentarea acestuia în faţa instanţei cu propunerea de arestare preventivă. Pe 17 septembrie, Judecătoria Vaslui a emis pe numele suspectului mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile”, a precizat Loredana David, responsabil mass-media din cadrul IPJ Vaslui.

Pe 12 august, Judecatoria Vaslui a emis un ordin de protectie impotriva lui Romel Bradateanu, in varsta de 60 de ani. Acesta fusese concubinul femeii, dar, datorita batailor si abuzurilor la care a fost supusa ani de-a randul, femeia a decis sa il paraseasca.

Judecătorii i-au interzis acestuia să se mai apropie de fosta parteneră şi fiul acesteia, fiind obligat să păstreze o distanţă de minim 200 de metri faţă de aceştia şi interzicându-i-se, totodată, să ia legătura cu ei, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau intermediari.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

În ciuda obligaţiilor, bărbatul de 60 de ani a continuat actele de violenţă, încălcând în mod repetat ordinul de protecţie şi culminând o bătaie cumplită aplicată fostei partenere. Femeia a ajuns la spital desfigurată, având nevoie de 17-18 zile de îngrijiri medicale. Abia după a treia încălcare a ordinului de protecţie, poliţiştii au cerut arestarea agresorului, scrie ziarul Adevarul.

”De la emiterea ordinului de protecţie, autorul a intrat de trei ori peste victimă, ultima dată recurgând la acte de violenţă asupra femeii, motiv pentru care s-a dispus reţinerea şi prezentarea acestuia în faţa instanţei cu propunerea de arestare preventivă. Pe 17 septembrie, Judecătoria Vaslui a emis pe numele suspectului mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile”, a precizat Loredana David, responsabil mass-media din cadrul IPJ Vaslui.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si