Close sidebar
Close sidebar

Desi obtinuse un ordin de protectie, o femeie din Vaslui a fost terorizata si batuta cu cruzime de partener in repetate randuri

O femeie din Vaslui si fiul acesteia, care sufera de un handicap locomotor, au fost batuti in repetate randuri de fostul concubin, desi femeia obtinuse un ordin de protectie impotriva acestuia.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Pe 12 august, Judecatoria Vaslui a emis un ordin de protectieimpotriva lui Romel Bradateanu, in varsta de 60 de ani. Acesta fusese concubinul femeii, dar, datorita batailor si abuzurilor la care a fost supusa ani de-a randul, femeia a decis sa il paraseasca.
Judecătorii i-au interzis acestuia să se mai apropie de fosta parteneră şi fiul acesteia, fiind obligat să păstreze o distanţă de minim 200 de metri faţă de aceştia şi interzicându-i-se, totodată, să ia legătura cu ei, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau intermediari. În ciuda obligaţiilor, bărbatul de 60 de ani a continuat actele de violenţă, încălcând în mod repetat ordinul de protecţie şi culminând o bătaie cumplită aplicată fostei partenere. Femeia a ajuns la spital desfigurată, având nevoie de 17-18 zile de îngrijiri medicale. Abia după a treia încălcare a ordinului de protecţie, poliţiştii au cerut arestarea agresorului. ”De la emiterea ordinului de protecţie, autorul a intrat de trei ori peste victimă, ultima dată recurgând la acte de violenţă asupra femeii, motiv pentru care s-a dispus reţinerea şi prezentarea acestuia în faţa instanţei cu propunerea de arestare preventivă.
Pe 17 septembrie, Judecătoria Vaslui a emis pe numele suspectului mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile”, a precizat Loredana David, responsabil mass-media din cadrul IPJ Vaslui.

Pe 12 august, Judecatoria Vaslui a emis un ordin de protectie impotriva lui Romel Bradateanu, in varsta de 60 de ani. Acesta fusese concubinul femeii, dar, datorita batailor si abuzurilor la care a fost supusa ani de-a randul, femeia a decis sa il paraseasca.

Judecătorii i-au interzis acestuia să se mai apropie de fosta parteneră şi fiul acesteia, fiind obligat să păstreze o distanţă de minim 200 de metri faţă de aceştia şi interzicându-i-se, totodată, să ia legătura cu ei, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau intermediari.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

În ciuda obligaţiilor, bărbatul de 60 de ani a continuat actele de violenţă, încălcând în mod repetat ordinul de protecţie şi culminând o bătaie cumplită aplicată fostei partenere. Femeia a ajuns la spital desfigurată, având nevoie de 17-18 zile de îngrijiri medicale. Abia după a treia încălcare a ordinului de protecţie, poliţiştii au cerut arestarea agresorului, scrie ziarul Adevarul.

”De la emiterea ordinului de protecţie, autorul a intrat de trei ori peste victimă, ultima dată recurgând la acte de violenţă asupra femeii, motiv pentru care s-a dispus reţinerea şi prezentarea acestuia în faţa instanţei cu propunerea de arestare preventivă. Pe 17 septembrie, Judecătoria Vaslui a emis pe numele suspectului mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile”, a precizat Loredana David, responsabil mass-media din cadrul IPJ Vaslui.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI