Restul familiei, adică mama și fiica de 16 ani se află în comă la spital. Tânăra care şi-a pierdut viaţa avea planuri mari. Se întorceau cu toţii de la Cluj, unde studiaseră ofertele facultăţilor.

Citeste si: Larisa este "îngerul" de 20 de ani care a murit aseară alături de tatăl ei într-un accident în Sibiu! Mama și sora ei se zbat între viață și moarte!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Tragedia s-a petrecut între Mediaș și Sighișoara, iar cei patru mai aveau doar 30 de kilometri până acasă. "Pe un tronson în curbă la dreapta, un șofer, în vârstă de 45 de ani, din județul Mureș, care conducea pe sensul Mediaș – Sighișoara, a pierdut controlul direcției de deplasare și a pătruns pe contrasens intrând în coliziune cu o autoutilitară condusă regulamentar din sens opus de către un barbat în vârstă de 61 de ani, din județul Alba.", trasmit reprezentanții IPJ Sibiu.

În urma impactului, a fost acroșată și mașina din spatele autoturismului condus de șoferul din Mureș.

Şi şoferul dubei a fost rănit

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si