David Popovici a decis să își petreacă vacanța într-o destinație surprinzătoare. Când au văzut alegerea campionului, românii au rămas uimiți și l-au felicitat pentru alegerea pe care a făcut-o.

David Popovici, destinație surprinzătoare pentru vacanță

David Popovici este campionul de aur al României la înot. După ultimele performanțe din carieră, câștigarea medaliei de aur și a medaliei de bronz la Jocurile Olimpice de la Paris, campionul a decis să meargă într-o vacanță.

Destinația aleasă de David Popovici i-a surprins pe români. Campionul a decis ca destinație o zonă din țară, iar românii au rămas uimiți. David Popovici a mărturisit că România este o țară frumoasă, care merită vizitată, iar comentariile pentru destinația aleasă nu au întârziat să apară.

Citește și: Mesajul lui David Popovici, după ce a primit două mașini din partea lui Ion Țiriac. Ce a declarat înotătorul de aur al României: "Mi-aș dori să..."

David Popovici

[Sursa foto: Instagram David Popovici]

„Avem o țară frumoasă, dacă știi unde să te uiți”, a scris David Popovici pe Instagram.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Cum se coc vinetele. Cea mai simplă metodă de a pregăti vinete gustoase pentru iarnă- wowbiz.ro

„Un loc superb, aici este lacul Paltinu, din Valea Doftanei, un loc mirific”, este unul dintre comentarii.

„Am fost și eu acolo, peisaje de vis”, este unul dintre comentarii.

„Tu faci țara asta mai frumoasă”, este unul dintre comentarii.

„Ce fain, totul simplu”, este unul dintre comentarii.

Citește și: Noul bazin de înot de la Cluj îi va purta numele lui David Popovici. Anunțul făcut de Emil Boc: "Inspiră pe oricine că se poate reuși"

Citeste si: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”- kfetele.ro

Citeste si: Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

După performanțele de la Jocurile Olimpice, David Popovici a primit două mașini de lux de la Ion Țiriac, milionarul care i-a premiat pe toți campionii români. Când a intrat în posesia autoturismelor, campionul a vorbit despre dorințele sale. David Popovici declara că dorința lui este să învețe să se relaxeze.

"Trebuie să învăț să mă adaptez, să învăț să mă relaxez, asta e problema mea și a tuturor sportivilor prezenți aici.  Am terminat Jocurile Olimpice, pot să fac toate lucrurile pe care nu le făceam înainte. Pot să citesc, să merg cu bicicleta, chiar e o provocare să fac ceva fără program.

Trebuie să învăț să mă relaxez și să ies din bula asta a performanței. Ar trebui să ne dăm un pas în spate, să admirăm puțin medalia și să ne relaxăm. E important să punem lucrurile în balanță. Dacă tragi de tine în fiecare zi, poate reușești un rezultat sau două, apoi nu o să mai reziști presiunii sau așteptărilor", a declarat David Popovici, potrivit gsp.ro.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si