“Mama mi-a spus că este frig. Şi eu am cerut voie să îi duc o aerotermă. Mi-au spus că pot să îi duc o aerotermă”, a povestit femeia.  Ea a mai afirmat că acest lucru s-a întâmplat miercurea trecută şi că mama ei era internată în Pavilionul 5, la etajul 3.Femeia a precizat că mama ei i-a transmis că e frig în salon, dar că nu ştie ce temperatura era.

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a afirmat că nu are informaţii că în pavilionul de la Institutul ”Matei Balş” ar fi existat alte surse de încălzire decât cele care se află într-o unitate medicală şi a precizat că există avize pentru lucrările care s-au făcut în acel corp de clădire.

Nicușor Dan, despre problema căldurii din spitalul Matei Balș

Citeste si: ”Erau oameni care au venit să se vindece de bolile lor şi n-au mai plecat acasă din cauza incendiului”- Declarația președintelui Senatului, Anca Dragu

Referitor la situaţia încălzirii spitalului, primarul Capitalei Nicuşor Dan a afirmat: ”Pentru că a fost o speculaţie de presă cu privire la căldura din spitalul Matei Balş, vreau să fi foarte clar: am discutat atât cu Termoenergetica şi cu call center-ul care primeşte telefoane în cadrul Primăriei pe ceea ce înseamnă situaţia căldurii în Bucureşti: în ultima săptămână, inclusiv noaptea asta, nu au existat probleme de căldură la Spitalul Matei Balş şi nici la blocurile din jur”, a anunţat edilul.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Preşedintele Senatului, Anca Dragu, a transmis, vineri, condoleanţe familiilor victimelor incendiului de la Institutul ”Matei Balş” şi a anunţat că ”asemenea tragedii nu pot şi nu vor rămâne fără urmări”. ”La Institutul ”Matei Balş” erau oameni care au venit să se vindece de bolile lor şi n-au mai plecat acasă din cauza incendiului”, afirmă Dragu.

”Cu greu îmi găsesc cuvintele după o asemenea tragedie. La Institutul Matei Balş erau oameni care au venit să se vindece de bolile lor şi n-au mai plecat acasă din cauza incendiului. Le transmit condoleanţe familiilor îndurerate şi multă putere pacienţilor afectaţi de incendiu”, a transmis, vineri, preşedintele Senatului Anca Dragu.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si