Potrivit anchetatorilor, masina in care era trupul tinerei a fost gasita dupa alerta unui barbat. Acesta trebuia sa plece spre Timisoara, insa mai avea cateva ore de asteptat, asa ca a decis sa se plimbe pe malul Crisului Repede. Atunci a facut descoperirea macabra si a sunat la politie.

Dupa ce au descoperit cadavrului tinerei, Adrian Hladii a fost dat in urmarire generala. Potrivit anchetatorilor, dupa ce a abandonat masina, el ar fi fost luat de o persoana si dus intr-o locatie secreta din afara orasului.

A stat o zi acolo, apoi fara stirea celor care l-au ajutat, barbatul a plecat in apartamentul sau din Oradea, unde statea impreuna cu sotia sa. El ar fi urmat sa paraseasca tara, tot cu ajutorul unor persoane, insa nu a mai apucat, relateaza adevarul.ro.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

In momentul in care poilitistii au ajuns in apartamentul lui  Adrian Hladii, barbatul a incercat sa scape. S-a prins de pervazul de la geam si a vrut sa se sara pe balconul de la etajul trei. Anchetatorii spun ca el a vrut sa scape, nicidecum sa se sinucida. El a alunecat, iar caderea i-a fost fatala.

Ancheta continua in acest caz.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si