La fel de infioratoare precum crima sunt cuvintele ucigasului din biletul de adio. 

"Aceasta jigodie nenorocita mi-a distrus viata. Ea, in cardasie cu omul in care am avut mare incredere, ofiter sub acoperire la DNA. M-au umilit in cel mai cumplit mod. Din aceasta cauza am recurs la acest gest. Pentru mine era un calvar sa mai traiesc in halul asta. Vreau sa afle toata lumea de ce-am recurs la acest gest.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Ajunsesem sa fiu urat de toata lumea din cauza lor. Imi pare tare rau ca nu pot sa-l omor si pe el. Din mormant, din Iad de unde dracu oi fi, nu am sa-i dau pace. Ar fi multe de spus, dar simt ca ma sufoc si nu pot sa-mi duc planul la indeplinire. Am tot amanat din cauza mamei mele care o sa sufere, dar nu mai puteam trai.

Porcul de la DNA are numarul..., iar in telefonul meu e trecut Plimbatu. Are birou la intrare pe poarta din spate a Politiei Municipiului, cum intri faci in stanga si urci scarile la etajul 1, ultimul birou pe stanga. Trebuia sa omor si pe Mischie si Alice, daca nu reuseau ei sa le bage la puscarie. Bine ca m-am prins la timp. De cate ori m-am intors pana acum, numai datorita mamei mele, ca o sa sufere mult", a scris barbatul in scrisoarea gasita de anchetatori.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si