Close sidebar
Close sidebar

Detalii socante despre copilul care a fost ucis de mama, in Italia. Fetita a fost aruncata la tomberon, la varsta de trei luni

Romanca din Torino, care si-a ucis fiica de sase ani, dupa care s-a sinucis, nu este la primul gest extrem. Femeia si-a aruncat fetita la tomberon, in 2011, pe cand aceasta avea doar trei luni.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Atunci, femeia a fost internata la psihiatrie si a fost cercetata de politisti pentru gestul ei. Ulterior, ea a fost repusa in drepturile parintesti, iar copilul a ajuns din nou in bratele mamei sale.

Romanca in varsta de 31 de ani din Torino, care si-a injunghiat fiica de sase ani, dupa care s-a sinucis, ar fi suferit de depresie severa.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Trupurile neinsufletite ale celor doua au fost descoperite de mama tinerei. Romanca era in Italia de 15 ani si de doi ani era casatorita cu un italian. Tatal copilului locuieste in acest moment in Romania.

Chiar daca ancheta este inca in curs, oamenii legii nu exclud ca la baza acestei tragedii sa stea depresia severa, cu atat mai mult cu cat tatal natural al fetitei nu si-a recunoscut niciodata copilul.

Mai mult, Protectia Copilului din Romania ar fi inceput demersurile pentru a scoate copilul din familie, in urma unei anchete sociale, insa femeia a parasit tara, cu tot cu copil, inainte ca acest lucru sa se intample.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI