Un angajat de la Ferma Dacilor a povestit ce a văzut în timp ce flăcările mistuiau clădirea, în momentul în care mai multe persoane și-au găsit sfârșitul, chiar în a doua zi de Crăciun.

La aproape o lună de la tragedie, angajatul a făcut dezvăluiri cutremurătoare pentru postul de televiziune Antena 3 CNN, iar mărturiile sale pot schimba întreaga anchetă.

Ce spune angajatul de la Ferma Dacilor?

Angajatul spune că patronul Cornel Dinicu se afla într-o stare de disperare în momentul tragediei și făcea orice pentru a controla focul și colabora cu echipajele de intervenție ajunse la locul dezastrului.

Bărbatul a mărturisit că instalația era bine făcută, și din acest motiv nu crede că a fost vorba despre o defecțiune. Angajatul nu ia în calcul o defecțiune care să fi provocat incendiul. Mai mult acesta este de părere că cineva ar fi utilizat o substanță inflamabilă puternică din dorința de a face rău.

„Era disperat. Încerca să stingă focul cu un furtun. Fiul cel mare a luat masca de gaze. A încercat și alături de pompieri. Eu l-am văzut lângă pompieri, până când l-au luat și i-au zis ‘oprește-te că nu mai ai ce sa faci’.

Citește și: Cine este funcţionara care a dat avizele pentru extinderea Fermei Dacilor? Femeia a fost arestată preventiv

Toată instalația fermei a fost făcută de niște electricieni profesioniști. Incendiul a pornit pe o suprafață destul de mare, nu cu un focar și apoi s-a extins. Nu am niciun dubiu că s-a folosit o substanță inflamabilă. A fost o substanță inflamabilă puternică. Ardea piatra.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Credința mea e că cu necazul ăsta s-a încercat atragerea cuiva într-un scandal. Unei persoane care lucrează în armată” a declarat Iulian.

Detaliul care ar putea schimba ancheta de la Ferma Dacilor. Ce ar fi văzut un angajat în timpul incendiului?

Detaliul care ar putea schimba ancheta de la Ferma Dacilor. Ce ar fi văzut un angajat în timpul incendiului?

[Sursa foto: Captură Video Antena 3 CNN]

Ultimele trei victime de la Ferma Dacilor, tatăl și cei doi fii conduse pe ultimul drum

Ultimele trei victime în urma tragediei de la Ferma Dacilor, din a doua zi de Crăciun, sunt conduse pe ultimul drum.

La aproape o lună de la incendiul de la Ferma Dacilor, în care opt persoane și-au pierdut viața, după ce au ars de vii, ultimele trei victime sunt conduse pe ultimul drum.

Care este motivul pentru care înmormântarea nu a avut loc până în prezent?

Înmormântarea nu a avut loc până în prezent, fiind amânată de două ori până acum, deoarece autoritățile au avut nevoie de mai mult timp pentru a stabili identitatea celei de a opta victime.

Mai exact, este vorba despre Lucian Ene, apropiat al lui Cornel Dinicu, proprietarul Fermei Dacilor, și fii lui, un băiat de 16, respectiv 11 ani.

Citește și: Indiciile care ar putea schimba întreaga anchetă de la Ferma Dacilor. Dovezile care arată că focul a fost pus intenționat de o „mână criminală”

Cei doi copii erau fotbaliști

Pentru a-i conduce pe ultimul drum, mai mulți colegi și coechipieri au venit îmbrăcați cu hainele pe care le poartă la meciuri, potrivit Antena3.ro. De asemenea, aceștia au

adus și o coroană de flori.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

La înmormântare au venit foarte multe persoane: rude, prieteni, pentru a fi alături de mama băieților care și-au pierdut viața și de fratele geamăn care își înmormântează cei doi frați și tatăl. Acesta a încercat să îi salveze pe cei doi băieți din flăcări.

Aceștia vor fi înmormântați împreună la Cimitirul Popești Leordeni.

"Au venit colegii de la echipă și am venit să susținem și părinții.

A fost colegul nostru. Pe cel mic l-am văzut ultima dată la antrenament. Niște copii foarte buni, nu avem cuvinte, suntem toți dărâmați", a spus un apropiat al familiei, potrivit Antena3.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si