Ceea ce este şocant însă este faptul că, în momentul arestării Elenei Udrea, cei care o înconjuraseră pe stradă, trimişii INTERPOL, au făcut-o de parca ar fi avut de-a face cu unul dintre infractorii periculoşi din statul latino-american.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Mai exact, de-a lungul întregii discuţii necesare, de-a lungul explicaţilor care i-au fost date Elnei Udrea, unul dintre cei din preajmă a ţinut mâna pe pistol, pregătit în orice moment să îl scoată din toc şi să acţioneze.

 

Evident, din fericire pentru Elena Udrea, poliţistul respectiv nu a fost nevoit să intervină cu pistolul din dotare, poziţia ameninţătoare a acestuia fiind suficientă pentru a descuraja orice tentativă a Elenei Udrea de a se opune reţinerii.


Elena Udrea si Alina Bica, retinute de Interpol in Costa Rica

Conform Organismului de Investigaţii Judiciare din Costa Rica, Elena Udrea, acuzată de luare de mită şi abuz în serviciu, a fost reţinută pe stradă la ora locală 10:00 (n.r.- ora 19:00 în România). Alina Bica, acuzată de luare de mită şi corupţie, a fost reţinută tot pe stradă, patru ore mai târziu.

Acţiunea a fost realizată în colaborare cu Direcţia de Informaţii şi de Securitate Naţională. In imaginile video surprinse în timpul intervenţiei, Elena Udrea apare cu căruciorul în care se afla fetiţa ei. Elena Udrea şi Alina Bica au fost duse la Tribunalul Penal din San José- Costa Rica. Ele vor fi audiate de către instanţă şi vor fi dispuse măsuri ulterioare. Cele două au fost investigate, supravegheate şi monitorizate de autorităţile din Costa Rica.

Avocatul Elenei Udrea: ”Nu va fi extrădată”

Avocatul Elenei Udrea, Veronel Rădulescu, susţine că nu există nicio şansă ca fostul ministru al Turismului să fie extrădată.  "Probabil vor fi urmate procedurile prevăzute de legea din Costa Rica, dar ele nu pot fi mult diferite de procedurile care au fost în Serbia în cazul Sebi Ghiţă", a declarat Veronel Rădulescu la Realitatea TV.
Elena Udrea a anunţat în 20 septembrie că a născut o fetiţă, avocatul ei, Veronel Rădulescu, declarând că din acel moment nu mai există nicio şansă ca aceasta să fie extrădată, întrucât copilul va primi cetăţenie costaricană, iar statul nu va permite separarea lui de mamă. Elena Udrea a fost condamnată în 5 iunie de instanţa supremă la şase ani de închisoare pentru luare de mită şi abuz în serviciu în dosarul “Gala Bute” şi se află în Costa Rica din luna februarie, fiind dată în urmărire.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si