Close sidebar
Close sidebar

”Detectivul de paranormal” dezleagă misterele din ultimele zile de viață ale Stelei Popescu ”A avut o criză respiratorie” Dezvăluiri stranii despre ce se întâmplă ACUM în cabina de la teatru VIDEO EXCLUSIV

Medium și astrolog, Ioan Burculeț, devine pentru WOWbiz.ro, ”detectivul de paranormal” și dezleagă mistere de dincolo de moarte.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Specialistul în astrologie Ioan Burculeț, cunoscut până acum pentru previziunile sale privind marile evenimente sau tragedii care au lovit in ultimii ani țara noastră, dar și alte părți ale lumii, își folosește acum talentul său de medium pentru a desluși enigme ale unor persoane dispărute, ale unor locuri cu încărcătura deosebită.

Alături de reporterii WOWbiz.ro, în premieră, Ioan Burculeț pornește în căutarea dovezilor pentru descoperirea unor adevăruri neștiute de mulți, a unor secrete ce așteaptă să iasă la suprafață, într-o serie de investigații făcute dincolo de ceea ce se vede cu ochiul liber. Pentru că, transformat într-un detectiv de paranormal, Ioan Burculeț, însoțit de echipa WOWbiz.ro, vă va dezvălui secrete ale unor mari artiști, dezlegări ale unor mistere ale crimelor celebre sau poveștile nespuse ale unor locuri cu o încărcătură specială.

”Detectivul de paranormal” descoperă lucruri inedite despre Stela Popescu! 

Specialistul în astrologie Ioan Burculeț și-a pus capacitățile de medium în funcțiune pentru a decoperi lucruri neștiute despre ultima perioadă din viața regretatei artiste Stela Popescu. Și a făcut acest lucru chiar în fața Teatrului de Revistă Constantin Tănase, acolo unde actrița și-a trăit mare parte din viață, acolo unde se află cabina sa, locul său de liniște, dar și locul unde a fost adus sicriul său, ultimul loc în care s-a aflat trupul artistei înainte de a fi dus

pe ultimul drum.

Citeste si: ”Este pisica Stelei Popescu”! Misterul mâţei negre care bântuie mormântul marii artiste FOTO EXCLUSIV

Așa cum spun actorii, colegii săi de teatru, cabina și teatrul de pe Calea Victoriei păstrează încă energia marii Stela Popescu, iar în cabina care i-a aparținut câteva decenii, mulți se tem încă să intre, de parcă fantoma artistei s-ar afla pe scaun, în fața oglinzii unde obișnuia să-și facă ultimele retușuri ale machiajului, înainte de a urca pe scenă.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

”Ajuns la fața locului, ca de fiecare dată am amprentat zona din exterior și nu am rămas suprins de ce am întâlnit acolo. Încă se mai simțeau gândurile, amintirile și momentele de tristețe și singurătate ale artistei. Acest impact m-a determinat să mă gândesc, dincolo de mine, de ce fiecare dintre noi vedeam un om vesel și pus pe glume, însă dincolo de aparențe, ceea ce mi-a atras atenția a fost de fapt, lupta cu singurătatea, tristețile și stările pe care nici cei mai apropiați cunoscuți ai Stelei Popescu probabil nu le cunoșteau.

”Detectivul de paranormal”descoperă lucruri inedite despre Stela Popescu! ”Ultimele luni au fost apăsătoare”

  Cabina poziționată undeva în laterala stângă cum este intrarea în Teatrul de Revistă, menține și acum o amprentă apăsătoare, dar unde artista se reîntâlnea față în față cu ea. O atmosferă tristă pe care am simțit-o și dincolo de această cabină simplă, o cameră puțin luminată de sursă naturală și totuși locul unde nu cred că un alt artist va poposi prea devreme pentru că aici amprentele gândurilor și amprenta energetică a artistei este marcantă.

Citeste si: Experienţă paranormală în cabina Stelei Popescu de la teatru! Matilda Pascal-Cojocăriţa s-a cutremurat

Stela Popescu nu era cel mai fericit om dincolo de zâmbetul ei, locul unde regasirea era la ea acasă nu va fi ocupat prea curând și fac referire la cabina sa.

Ultimile luni au fost apăsătoare pentru artistă și aș putea spune că, cu câteva zile înainte de a ne părăsi, aceasta a simțit acest lucru și era mult mai legată de locul acesta care îi conferea încrederea de a merge mai departe! A avut o criză respiratorie cu 3 zile înainte de momentul decesului.

 

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Cu trei luni înainte de a muri, supărarea ei era vizibilă, chiar dacă zâmbea, glumea.

Și a mai fost o discuție în contradictoriu cu circa o luna înainte, cred că au fost vizate aspecte financiare”, a spus ”detectivul de paranormal”, Ioan Burculeț.

Citeste si: Iti dau lacrimile! Stela Popescu parca si-a prevestit sfarsitul in ultima aparitie TV! A filmat chiar inainte sa moara iar declaratia ei i-a coplesit pe toti: "Cei care plecam"

 

Cine este ”detectivul de paranormal” Ioan Burculeț

Licențiat în psihologie, medium și astrolog, specializat în România și Marea Britanie, Ioan Burculeț a uimit prin previziunile sale de multe ori, dacă ne gândim la cutremurele din Italia, la accidentările în masa sau atentatele teroriste.  A devnit cunoscut în Romțnia în perioada alegerilor prezidențiale din anul 2014, când a spus că opoziția de la vremea respectivă va caștiga. El a prezis ascensiunea lui Klaus Iohannis.

Ultimul caz în care Ioan Burculeț a fost implicat a fost cel al lui Tudor Niream, un adolescent din Zalău dispărut de acasă. Specialistul în astrologie și medium a semnalat că băiatul era din păcate ”pe fundul unui lac”. Așa a și fost găsit câteva săptămâni mai târziu.  

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI