Close sidebar
Close sidebar

Deținut condamnat pentru omor, evadat în Dâmbovița

Un bărbat care a fost condamnat pentru crimă a evadat din punctul de lucru Găești, Dâmbovița.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Crețu Constantin are 35 de ani şi este condamnat definitiv la 15 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de omor. Deţinutul desfășura activități lucrative fără supraveghere.

În vederea capturării deţinutului, autorităţile au blocat căile de acces pe posibilele direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii precum şi cooperarea cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dâmbovița, Inspectoratul Judeţean al Jandarmeriei Dâmbovița, Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

La momentul evadării, deţinutul purta o șapcă de culoare mov, era îmbrăcat cu o pereche de pantaloni de culoare neagră, un hanorac alb, încălțăminte sport cu șireturi verzi.

Pentru orice informaţie cu privire la persoana în cauză, apelaţi numărul unic de urgenţe 112.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI