Close sidebar
Close sidebar

Deturnare de fonduri la mai multe centre de ingrijire persoane varstnice din Braila! Zece persoane au fost luate pe sus de mascati si duse la audieri

Zece persoane suspectate de obtinere ilegala de fonduri de la bugetul de stat in cazul perchezitiilor facute, miercuri, la mai multe centre de ingrijire persoane varstnice au fost duse la audieri cu mandat, politistii din Braila ridicand la perchezitii mai multe documente si inscrisuri. Potrivit unor surse judiciare, una dintre persoanele duse la audieri este un angajat cu functie de conducere intr-o institutie publica din Braila.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Politistii din Braila au finalizat perchezitiile desfasurate, miercuri, la mai multe centre de ingrijire persoane varstnice, in total zece persoane banuite de obtinere ilegala de fonduri fiind duse la audieri.

Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Braila, politistii braileni, sub coordonarea procurorului de caz, au facut miercuri 13 perchezitii si au pus in aplicare zece mandate de aducere, in vederea probarii activitatii infractionale a unor persoane banuite de obtinere ilegala de fonduri.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Anchetatorii au stabilit ca, in perioada 2013- 2016, asociatia unor centre de ingrijire persoane varstnice ar fi solicitat si beneficiat de subventii de la bugetul de stat, care ar fi trebuit sa fie utilizate in exclusivitate pentru serviciile de asistenta sociala. Aceasta ar fi obtinut fondurile respective folosindu-se de documente fictive, dar si de sprijinul unui angajat al unei institutii publice din domeniu.

Surse judiciare sustin ca angajatul vizat in ancheta are functie de conducere intr-o institutie publica din Braila, el fiind unul dintre cei zece pe numele carora a fost emis mandat de aducere.

In urma perchezitiilor de miercuri, politistii au ridicat mai multe documente si inscrisuri, in vederea continuarii cercetarilor, scrie news.ro.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI