Close sidebar
Close sidebar

Devastator! Asasinul jurnalistei bulgare violate şi ucise la Ruse ar fi un român. Suspectul ar fi fost prins de autorităţile bulgare!

Asasinatul tinerei jurnaliste bulgare, Victoria Marinova, a îngrozit ţara vecină. Incidentul a avut loc la Ruse. Detalii desprea această crimă oribilă ies la lumină acum, iar informaţiile sunt şocante.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

O persoană cu cetăţenie română, dar cu paşaport moldovenesc, a fost reţinută în cazul uciderii jurnalistei Victoria Marinova, anunţă postul naţional de radio bulgar, care precizează că informaţia nu a fost confirmată încă.

Postul de rdio a anunţat că o persoană a fost reţinută în legătură cu uciderea jurnalistei.

O altă informaţie, neconfirmată încă, este aceea că persoana reţinută este cetăţean român şi că avea paşaport moldovenesc.

Ministerul de Interne de la Sofia a refuzat să confirme informaţia oână în acest moment.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Victoria Marinova, prezentatoare TV şi director administrativ la postul regional TVN, a fost violată şi ucisă, cadavrul său fiind găsit aproape de malul Dunării, la Ruse, a anunţat duminică poliţia bulgară.

Marinova, care avea 30 de ani, ar fi fost violată, bătută şi strangulată. Cadavrul său a fost găsit de un trecător, sâmbătă după-amiază, şi seara a fost identificat de familia femeii.

Procuratura bulgară a deschis o anchetă cu privire la o presupusă folosire abuzivă a unor fonduri europene în urma asasinării brutale a jurnalistei de televiziune care denunţa o posibilă corupţie în Guvern, scrie

The Associated Press.

Ministerul bulgar de Interne a anunţat această anchetă luni seara.

Jurnalista de televiziune Viktoria Marinova, al cărei cadavru a fost găsit sâmbătă, cu semne de strangulare, a moderat luna trecută o emisiune în care site-ul de investigaţii Bivol.bg a dezvăluit o fraudă de fonduri europene.

Ministerul a anunţat că procuratura anchetează GP Group, o firmă de construcţii care ar fi folosit în abuziv bani de la Uniunea Europeană (UE) şi că a blocat active ale firmei în valoare de 14 milioane de euro.

Poliţia anchetează cu privire la violarea şi asasinarea lui Maronova, în vârstă de 30 de ani, al cărei corp a fost aruncat în apropiere de Dunăre.

Ea a fost directoarea TVN, un post de televiziune de la Ruse, şi prezentatoarea a două emisiuni de investigaţie jurnalistică.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI