Statiunea Mamaia s-a umplut, in sfarsit, de turisti, chiar in mijlocul saptamanii. 31 de grade au fost la mare in miezul zilei iar nisipul clocotea.

Daca la mare adie macar briza, in vestul tarii oamenii s-au simtit ca-n desert. 34 de grade la umbra au aratat termometrele in Timisoara, iar asfaltul s-a incins ca o torta.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro


Ca sa scape de betoanele incinse, banatenii s-au dus inca de dimineata la stranduri si la piscine.

Niciun pic n-a adiat vantul iar atmosfera a fost de-a dreptul sufocanta. Nici macar apa din strand nu i-a racorit pe timisoreni.

 

Arsita de astazi este insa doar inceputul. In perioada urmatoare tara se va topi sub un soare arzator, cu temperaturi exagerat de mari.

Daca plecati in vacanta, aflati ca in vestul europei este cod portocaliu de canicula. Cea mai grava  situatie este in Portugalia, unde temperaturile au depasit 40 de grade celsius.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si