Close sidebar
Close sidebar

Dezastru in toata tara. Au venit caldurile toropitoare. Ce ne asteapta in urmatoarele zile

A fost o zi fierbinte in toata tara, cu temperaturi ce au depasit lejer 30 de grade celsius! Un motiv perfect pentru domnisoare sa umple plajele din statiunea Mamaia. In vestul tarii arsita a fost de nesuportat. Meteorologii avertizeaza ca acesta este insa doar inceputul.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Statiunea Mamaia s-a umplut, in sfarsit, de turisti, chiar in mijlocul saptamanii. 31 de grade au fost la mare in miezul zilei iar nisipul clocotea.

Daca la mare adie macar briza, in vestul tarii oamenii s-au simtit ca-n desert. 34 de grade la umbra au aratat termometrele in Timisoara, iar asfaltul s-a incins ca o torta.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro


Ca sa scape de betoanele incinse, banatenii s-au dus inca de dimineata la stranduri si la piscine.

Niciun pic n-a adiat vantul iar atmosfera a fost de-a dreptul sufocanta. Nici macar apa din strand nu i-a racorit pe timisoreni.

 

Arsita de astazi este insa doar inceputul. In perioada urmatoare tara se va topi sub un soare arzator, cu temperaturi exagerat de mari. Daca plecati in vacanta, aflati ca in vestul europei este cod portocaliu de canicula. Cea mai grava  situatie este in Portugalia, unde temperaturile au depasit 40 de grade celsius.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI