Andrew are doar 4 ani, dar varsta frageda nu i-a impiedicat pe unchiul si pe matusa sa sa il supuna unor tratamente inumane. Dupa ce tatal lui l-a lasat temporar in grija acestora, un iad s-a dezlantuit pentru micutul in varsta de doar 4 anisori. 
El a fost lovit in repetate randuri in cap, ars cu tigara, torturat, infometat si legat cu lanturi.

Andrew a fost gasit intr-un apartament din Mexic de catre politistii care au primit un apel anonim. Un barbat si o femeie care au declarat ca sunt unghiul si respectiv matusa baiatului au fost arestati. 
 
Initial acestia au negat ca in locuinta s-ar afla copilul, dar, dupa ce politistii au perchezitionat apartamentul, Andrew a fost descoperit intr-o camera intunecata. 
Micutul era complet dezbracat, legat si plin de semne care indica faptul ca a fost abuzat si torturat. 

El a fost dus de urgenta la spital. Micutul are probleme de exprimare, dar a putut sa le spuna politistilor numele sau si numele tatalui. 
O ancheta a fost deschisa in acest caz. Din primele informatii, baietelul ar fi cetatean american, dar nu se stiu imprejurarile in care a ajuns in Mexic. 
 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si