Un videoclip publicat recent arată momentul șocant în care mai multe femei se ceartă pe stradă și se lovesc în fața unui club de noapte din Liverpool.

Citește și: A rămas înțepenită într-un coș de gunoi după o „noapte sălbatică” în oraș. VIDEO viral

Cauza conflictului nu e cunoscută, doar că femeile sunt foarte agresive, sar să bată între ele, în timp ce una dintre ele cade în fund pe trotuar.

Scenele de bătaie au avut loc duminică, 19 martie, când în Regatul Unit s-a celebrat "Ziua mamei", potrivit Liverpool Echo.

Scene amuzante sub aburii alcoolului

Momentele hilare au fost filmate, publicate pe rețelele sociale și au strâns rapid zeci de mii de vizualizări și sute de comentarii.

Citește și: Un bărbat a aflat din întâmplare că soția lui este, de fapt, sora lui vitregă. "Am fost șocat, avem doi copii împreună"

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Mai mulți martori la scena ridicolă și amuzantă continuă să strige, în timp ce unii dintre ei încearcă să le despartă pe combatante.

Citește și: Povestea dramatică a unei românce din Italia. A fost bătută cu bestialitate și jefuită în propria casă

Bărbatul care filmează incidentul poate fi auzit râzând și spunând „La mulți ani de Ziua Mamei” unui băiețel de lângă el.

Investigația poliției după scandalul dintre femei

Poliția din Merseyside a confirmat că a lansat o anchetă după o luptă în cartierul Triunghiul Baltic din Liverpool.

Citește și: Starul porno Stormy Daniels îl ironizează pe "micuțul" Trump în ziua în care ar putea fi arestat

Imaginile distribuite online arată incidentul care implică un grup de aproximativ 10 femei care se ceartă de Ziua Mamei în afara clubului Camp and Furnace. Lupta a avut loc pe strada Jamaica, în jurul orei 15.20 duminică, 19 martie.

Citește și: O femeie din Constanța a fost rănită, după ce concubinul ei a atacat-o cu un cuțit în zona capului

Videoclipul incidentului începe cu un grup de femei care se ceartă înainte ca o femeie să cadă cu spatele pe asfalt. Grupul se îndreaptă apoi spre femeia căzută și o altă femeie începe să o lovească.

Momentul șocant în care femeile se bat și cad pe stradă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si