Elena Cristian, una dintre cele mai îndrăgite ziariste din Braşov, a murit, ieri, lăsând în urmă numai durere! George Buhnici, un apropiat al regretatei jurnaliste, distrus de veste, a scris un mesaj emoţionant pe contul personal de socializare.
  

“Elena a fost primul om care m-a invătat să condensez informaţia. Să nu răpesc oamenilor care ne ascultau la radio mai mult timp decât trebuie.

Acum nu sunt în stare să spun nimic decât că sunt foarte trist că a plecat. Prea devreme…”, este mesajul scris de George Buhnici pe pagină lui de Facebook.
  
Apropiaţii susţin că Elena Cristian avea mari probleme de sănătate încă de la începutul acestui an! Ei au dezvăluit că ea suferea de o maladie nenorocită care i-ar fi adus sfârşitul mult prea repede. “Avea o boală incurabilă, nimic nu o mai putea ajuta”, au spus prietenii ziaristei decedate. (citeste si povestea tulburatoare a jurnalistei moarte la Brasov)

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

 

 

 

 

Elena Cristian a încetat din viaţă! Ce a facut jurnalista din Brasov in ultimele luni de viata

În mod cu totul surprinzător, ca o ironie a sortii, Elena a murit în doar câteva luni de la depistarea bolii în condiţiile în care, prin emisiunile sale, de-a lungul timpului, ea încerca să facă tot posibilul să salveze oamenii de cancer. “A făcut minuni cu demersurile sale. Mulţi au învins maladia şi au trăit fericiţi! Ea însă nu a reuşit să meargă mai departe”, a povestit un coleg!
 

O altă persoană din preajmă ei a descris-o perfect. Elena Cristian a încetat din viaţă, fiindcă “nu a vrut să moară batrana”! “Se  ascundea de obicei în spate, prea cuminte, prea modestă, prea rusinată parcă de strălucire. Adusese cu ea, când a venit la facultate, din satul din Brăila în care îşi lăsase părintii şi copilăria, tot ce are poporul ăsta mai bun: har, bun simţ cu carul şi inimă bună. Boală a pus-o la pămant în câteva luni. Şi a plecat, lăsand în urmă un băietel de 11 ani, cu bucle la fel de blonde şi ochi la fel de frumosi”, a scris Onelia Pascaru, una dintre cele mai bune prietene ale regretatei jurnaliste. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si