Close sidebar
Close sidebar

Dezvaluiri din inchisoare. Dorin Cocos a fost la un pas sa se sinucida

Dorin Cocos, fostul sot al Elenei Udrea, ar fi vrut sa se se sinucida in inchisoare, a spus Sile Camataru, dupa ce a iesit din puscarie, potrivit spynews.ro.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Chiar un personaj care avea ganduri necurate, iar eu l-am readus la normal, este Cocos, domnul Dorin Cocos. Voia sa isi puna capat zilelor, iar eu i-am dat speranta in el si puterea si i-am zis ”Stai linistit, Dumnezeu nu doarme si vei scapa”. Bine, el e inchis acum, dar ajunsese intr-un moment in care nu mai vrea nimic, decat moartea", a declarat Sile Camataru.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Dorin Cocos a fost gasit vinovat pentru trafic de influenta si spalare de bani, instanta dispunand in cazul lui o pedeapsa de doi ani si patru luni, plus confiscarea a 9.000.000 de euro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI