Intr-un interviu oferit jurnalistilor turci, Mine dezvaluie cum reuseste ea sa-si pastreze silueta de invidiat, si ce face pentru a fi mereu in forma.

Mine Tugay consideră că fizicul ei este cel mai important în cariera de actriță

“De la varsta de 17 ani si pana la 30 de ani greutatea mea era constanta, aveam 47 de kg. In acea perioada am incercat sa ma ingras putin si am reusit adaugand, in alimentatia mea, mai mult de ulei de pește, lapte si produse lactate, pe care le consumam, in diverse <forme>, seara.

De atunci incerc sa mentin greutatea deoarece corpul meu este obisnuit asa, iar un kilogram sau doua in plus ma fac sa ma simt inconfortabil… Nici nu ma mai uit in oglinda  J. Mai mult, consider ca, in contextul profesiei mele, fizicul conteaza, iar sanatatea, de asemenea, este foarte importanta. Recunosc ca, la toate acestea, se adauga si faptul ca am o frumoasa mostenire genetica; si mama mea a fost slaba, indiferent de varsta  J ”,  a marturisit actrita intr-un interviu acordat publicatiei Habertürk (sursa:   https://www.haberturk.com/saglik/haber/1115697-guzel-ince-ve-zarif).

Seniz este soția boierului Agah Karacay (interpretat de Fikret Kuskan)

Seniz este soția boierului Agah Karacay (interpretat de Fikret Kuskan)

Mine Tugay poate fi urmarita de telespectatorii romani, in serialul “Nemilosul Istanbul”, in rolul Seniz, sotia boierului Agah Karacay (interpretat de Fikret Kuskan). Seniz, mama a doi copii, se zbate din rasputeri ca acestia sa faca parte permanent din <lumea buna> a orasului, sa nu duca lipsa de nimic.

Dar Seniz are o vesnica problema cu Nedim (interpretat de Berker Güven), nepotul sotului ei, care, desi este invalid, reprezinta un real pericol pentru familia ei, mai exact, pentru averea familiei.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Nu pierdeti noi episoade pline de emotie si suspans, din fascinantul serial „Nemilosul Istanbul”, in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si