Close sidebar
Close sidebar

Diana Belbita, fosta concurenta Exatlon, mesaj surprinzator: "Voi luptati acolo si eu mor aici. Azi imi asum riscul"

Diana Belbita, fosta concurenta in primul sezon Exatlon, urmareste cu sufletul la gura si sezon 2, insa din fata televizorului.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Diana are doi preferati in Republica Dominicana. Cei doi fac parte din echipa "Faimosilor" si sunt si prieteni buni cu "printesa razboinica". Ea si cei doi concurenti practica acelasi sport si fac parte din Federatia Romana de Kempo.

De curand, Diana Belbita a postat cateva fotografii in care apare alaturi de cei doi preferati: Mirel Dragan si Yamato Zaharia. Fotografiile au fost facute anul trecut, atunci cand Diana si cei doi au participat, impreună, la o competitie sportiva.

Citeste si: Trei copii orfani de tată și părăsiți de mamă au o dorință: „Vreau să am o vacă și să beau lapte” Condițiile vitrege în care trăiesc micuții le fură zâmbetul de pe față- kanald.ro

Citeste si: Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem- wowbiz.ro

”In urma cu aproape un an faceam echipa la Cupa Europeana de Kempo. Si da, am fost o echipa de succes. Acum cred ca suntem tot o echipa, voi luptati acolo si eu mor de emotii acasa. Sunt cu ochii pe Kanal D si cu sufletul alaturi de voi! Iar azi imi asum riscul si pariez pe o victorie”, a scris Diana Belbita.

Chiar in ziua respectivă, Faimosii au reusit sa castige jocul si au preluat vila.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI