Cory Morris a fost arestat duminica, dupa ce a sunat la 911 si a recunoscut ca si-a batut bebelusul in varsta de 4 luni pana a murit.

Cand politia si paramedicii au ajuns la locul faptei, l-au gasit pe barbat cu sange pe maini si pe tricou, potrivit unui raport intocmit de autoritati.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Documentul mai arata ca pete de sange erau si pe pereti si pe podea, langa masuta de schimbat bebelusi din apartament.Emersyn Morris, copilul barbatului, a fost gasita zacand inconstienta pe podea.

Paramedicii au incercat sa ii salveze viata, insa nu au mai avut ce sa faca. Din cauza traumatismelor severe de la nivelul pieptului, bebelusul avea toata zona umflata si vanata.Morris a spus ca se uita la televizor, cand copilul a inceput sa faca zgomote, asa ca a decis sa il linisteasca.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si